Companiile de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle si BNP Paribas Real Estate au fost desemnate agenti co-exclusivi pentru inchirierea proiectului de birouri Avrig Busines Center, dezvoltat de grupul Avrig 35 si cumparat in anul 2006 de fondul britanic Danube Property Fund.

sursa:wall-street.roCladirea de birouri Avrig Busines Center este amplasata in zona Obor si are o suprafata inchiriabila de 8.000 mp, dezvoltata pe sapte etaje.

„Proprietatea este disponibila din luna ianuarie 2011, cand Petrom si Vodafone vor parasi acest spatiu. Proprietarul este Danube Property Fund, din anul 2006 cand a achitiozionat aceasta cladire de la Avrig 35", au explicat reprezentantii BNP Paribas Real Estate, pentru Wall-Street.

In zona Calea Mosilor-Mihai Bravu, chiriile pentru spatiile de birouri de clasa A osclieaza in jurul valorii de 14 euro/mp. Citeste aici mai multe despre chiriile spatiilor de birouri.

Fondul britanic de investitii Danube Property a mai achizitionat cladirea Biharia Office Building, situata in zona de nord a Bucurestiului, in care isi au sediul companiile Mercedes Romania si divizia de leasing a Erste Bank - BCR.


 

 

Sursa

19 February 2010