Doar o lună până la TNI, cel mai MARE târg imobiliar din 2008 până astăzi !  Ultima ȘANSĂ de înscriere pentru companii! OFERTĂ RECORD ! 120 de ansambluri imobiliare scoase la vânzare !

42006-poza_tni.jpg

Cel mai MARE târg imobiliar din ultimii 10 ani, ACUM este și mai MARE ! Doar o lună a mai rămas până la ce se va desfășura în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. TNI reunește cea mai variată ofertă de locuințe, iar ACUM sunt scoase la vânzare ultimele 6 STANDURI pentru companii. Printre expozanții TNI se numără: Arcadia Apartments Domenii, Afi City, Luxuria Domenii Residence, Pipera Lake, Adora Pipera, La Gloire, Metropolitan Residence, 21 Residence, Amber Gardens, Greenfield, Laguna Residence, Catted Residences Pipera, Trend Residence, Moghioroș Park Residence, Cubic Residence, etc.

Peste 120 de companii active în segmentul imobiliar au ales să participe la ediția TNI din 18-20 MAI  pentru a-și crește notorietarea și a accelera ritmul vânzărilor. Ca și noutate la un târg de profil, evenimentul de luna viitoare va fi de impact atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel OFFICE, reunind pe lângă cele mai atractive oferte de locuințe și spații de birouri.

 „Cel mai mare și influent eveniment dedicat segmentului imobiliar are deja o istorie de 14 ani și 28 de ediții de succes. Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă expoziția în care dezvoltatorii și agențiile se promovează intensiv, stabilesc contact direct cu publicul interesat de achiziții imobiliare și realizează vânzări chiar pe durata pe celor 3 zile de târg. Participarea la eveniment în calitate de expozant are efecte benefice atât imediate, prin accesul facil la publicul țintă într-un singur loc, utilizând resurse financiare și umane minime, dar și pe termen lung, prin creșterea brand awareness-ului și networking.” declară Cristina BERCEA, PR Manager al evenimentului.

 Vă invităm să participați la TNI, 18-20 MAI 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII!

Pentru informații suplimentare și date de contact accesați www.targulnationalimobiliar.ro

 Organizator: BDOBC Business Center

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00;

Bilet intrare: 10 RON

17 April 2018