Compania RPF Develompment, care a construit ansamblul rezidenţial Vitan Residence mai are doar 19 apartamente de vânzare din cele 197 construite şi oferă un discount doar pentru angajaţii din multinaţionale.

16425-vitan_residence_2_41492900.jpgDe o lună de zile, dezvoltatorul oferă un discount de 2.500 de euro la achiziţia oricărui apartament cu două, trei sau patru camere angajaţilor din următoarele companii: BCR, Vodafone, Xerox, Phillip - Morris, BAT, StarFoods şi Cisco.

"Aceste reduceri se oferă doar partenerilor Vitan Residence, adresându-se clienţilor care să se regăsească în produsul pe care-l oferim.A fost atât iniţiativa noastră, cât şi componenta unui parteneriat reciproc. Mai avem disponibile 19 apartamente din totalul de 197 de apartamente existente şi avem încrederea că-şi vor gasi proprietarii în urmatoarele trei luni", a declarat pentru Money.ro, Robert Kürthy, managing director RPD Developmpent.

Astfel, angajaţii acestor companii au primit prin reţeaua intranet ale companiilor în care lucraeză ofertele cu dicounturi, iar între dezvoltatori şi companie este mai degrabă un parteneriat de comun acord, decât de un contract.

74 de apartamente vândute într-un an

Proiectul este localizat pe Calea Vitan, în apropiere de staţia de metrou Mihai Bravu , iar lucrările de construcţie au fost demarate în 2007 şi finalizate în 2009. Preţurile apartamentelor cu două camere pornesc de la 87.000 euro cu TVA inclus, pentru cele cu trei camere de la 97.000 euro cu TVA, iar apartamentele cu patru camere au un preţ de pornire de 177.000 euro cu TVA inclus.

"Am reuşit să vindem anul trecut un număr de 74 de apartamente, deloc de neglijat dacă este să aruncăm o privire de ansamblu asupra pieţei imobiliare. Probabil ne-a ajutat şi faptul că am reuşit să returnăm creditul accesat de la partenerii noştri BCR, cu un an şi jumătate înainte de termenul contractual scadent, ceea ce a dat încrederea unei achiziţii sigure fiecărui client, atât de apreciată în contextul pieţei imobiliare actuale", ne-a mai declarat Robert Kürthy.


Sursa

11 February 2011