Cea mai mare tranzacție din Statele Unite ale Americii (SUA) a fost anulată, după ce cumpărătorul, care urma să plătească 188 de milioane de dolari pentru o proprietate care include, printre altele, heliport, o galerie Ferrari și o casă cu 12 dormitoare din Bel Air, s-a răzgândit.

42019-casa_america.jpgAcum, dezvoltatorul Bruce Makowsky a scos din nou proprietatea la vânzare, la prețul de 188 de milioane de dolari. Practic, imobilul este acum cu 25% mai ieftin față de prețul cerut initial – 250 de milioane de dolari. Makowsky a prezentat superba proprietate în ianuarie 2017, când a descris-o drept ”un trofeu în liga mega iachturilor și a avioanelor particulare de mari dimensiuni”. Atunci, dezvoltatorul spunea ca prețul poate fi cuprins între 50 și 500 de milioane de dolari.

Potrivit Mansion Global, conacul impunător, aflat într-una dintre cele mai scumpe zone din SUA, măsoară 3.530 mp, suprafața sa fiind de mai bine de 10 ori mai mare decât media înregistrată în luxosul cartier Bel Air din Los Angeles. Proprietatea beneficiază și de peste 100 de instalații de artă și o galerie cu autoturisme de lux în valoare de peste 30 de milioane de dolari.

Casa are două dormitoare principale, zece camere de oaspeți, 21 de băi, trei bucătării, cinci baruri, o pistă de bowling și o sală de teatru cu 40 de locuri.

Prețul proprietății include salariile personalului pentru o perioadă de doi ani.

23 April 2018