Nu este vorba despre orice casă, ci despre imobilul în care a locuit Eddie Murphy. Actorul   nu a reuşit să vândă proprietatea Bubble Hill nici după ce a tăiat 17 milioane de dolari din preţul iniţial.

Potrivit www.luxist.com care citează www.nj.com, actorul a cerut, în primă instanţă, nu mai puţin de 30 de milioane de dolari pentru casa din Englewood. În 2007, Murphy a scăzut preţul la 22 de milioane de dolari, dar, când a văzut că tot nu se arată niciun cumpărător, şi-a călcat din nou pe inimă şi, anul trecut, a făcut un nou discount. Chiar dacă preţul ajunsese la 14,99 de milioane de dolari, nu a apărut nicio persoană interesată de proprietatea cu pricina.

Însă Eddie Murphy nu se dă bătut. El se încăpăţânează să vândă casa, aşa că acum a afişat un nou preţ: 12, 75 milioane de dolari.

Proprietatea Bubble Hill are 32 de camere, printre care opt dormitoare, opt băi cu cadă şi încă patru doar cu chiuvetă şi toaletă, un studio de înregistrări profesional şi o sală de gimnastică pentru copii complet echipată.

Eddie Murphy a locuit în această casă împreună cu fosta sa soţie, Nicole, şi cei cinci copii ai lor.

 









25 May 2010