E oficial. Nicolas Cage nu mai deţine nicio casă în New Orleans.

Potrivit www.luxist.com, actorul a pierdut două proprietăţi în favoarea Regions Bank.

Acum ceva vreme, casele au fost scoase la licitaţie din cauza datoriei de peste 5,5 milioane de dolari a lui Nicolas Cage, care nu a achitat ratele creditului ipotecar.

Noul proprietar al celor două imobile este chiar banca de la care actorul a împrumutat suma necesară achiziţionării lor.

Regions Bank, dealtfel singurul participant la licitaţie, a plătit pe casele care i-au aparţinut lui Cage 4,5 milioane de dolari, sumă care reprezintă două treimi din valoarea locuinţelor, aşa cum a fost apreciată de evaluatorii băncii cu pricina.

În urma licitaţiei, autorităţile locale din New Orleans îşi vor primi şi cei peste 150.000 de dolari datoraţi de Cage, care a neglijat achitarea impozitelor pe cele două proprietăţi.

Acum, datoria lui Nicolas Cage faţă de Regions Bank a scăzut la un milion de dolari. Banca poate încerca să recupereze această sumă de la compania de imobiliare a actorului, Hancock Park Real Estate Company.

Necazurile lui Nicolas Cage nu se opresc aici, deoarece el datorează Fiscului circa 6,6 milioane de dolari, căci nu şi-a plătit la timp taxele şi impozitele datorate statului. Din această cauză, actorul şi-a scos la vânzare şi casele pe care le deţine în Las Vegas, Rhode Island, Bahamas, Anglia şi Germania.

Nicolas Cage spune că vinovat pentru această situaţie este fostul său business manager, Sam Levin, pe care l-a dat în judecată luna trecută.


13 November 2009