Dezvoltatorul serios în vreme de criză se cunoaşte!

O vorbă din popor, demonstrată faptic de proiectele unora dintre dezvoltatori, care au fost finalizate la timp, fără a face rabat la calitate, în ciuda declinului pieţei imobiliare din ultimii doi ani. Şi-au respectat clienţii şi nu şi-au dezminţit renumele.

Pentru Imopedia.ro este o onoare ca, împreună cu aceşti dezvoltatori, să vă invite la un altfel de târg: Regata Imobiliară,  care se va desfăşura în perioada 5- 8 august, în Mamaia, în faţa hotelului Rex.

Acolo veţi vedea care sunt dezvoltatorii care îşi duc proiectele la capăt în ciuda crizei şi vă veţi convinge că mai există persoane în care puteţi avea încredere. Pentru că, deşi nu au scăpat de efectele crizei, au rămas în picioare şi şi-au respectat planurile. "Investiţia a avut şi are de suferit urmare a crizei economice ca şi alte afaceri, în mod concret, în sensul vânzărilor unităţilor de locuit, precum şi a preţurilor de tranzacţie. Nu am avut şi nu avem probleme în finalizarea lucrărilor datorită asigurării finanţării construcţiei de către partenerii noştri, BCR Leasing", au declarat pentru Imopedia.ro  reprezentantii dezvoltatorului ansamblului Colina Marei, Partener Group Invest.

Acestia au precizat că  "în acest moment, ansamblul este finalizat. Am reuşit să evacuăm  şantierul şi se lucrează la ultimele detalii conform unui grafic bine stabilit. Tronsonul 1 şi 2 sunt finisate la cheie, tronsonul  3 este la gri pe interior urmând să se execute la cerere sau în regie proprie finisajele interioare (gresie, faianta, zugraveli, parchet, obiecte sanitare), iar tronsonul 4 este la roşu pe interior cu posibiltatea continuării lucrărilor de către constructor sau de asemenea în regie proprie de către beneficiar".

Ca orice dezvoltator care se respectă şi care îşi respectă clienţii, Partener Group Invest va oferi premii celor care doresc să-şi cumpere o locuinţă în ansamblul Colina Marei. "Clienţii care vor alege să achiziţioneze apartamente pe perioada târgului vor beneficia de o promoţie constând într-un sejur gratuit petrecut în apartamente mobilate din ansamblul Colina Marei. De asemenea, cei care vor semna contracte de  achiziţie în această perioadă vor avea promoţional mobilare gratuită în barem valoric  stabilit în funcţie de dimensiunea apartamentului".

Reprezentanţii Partener Group Invest aşteaptă cu nerăbdare Regata Imobiliară şi speră ca acest târg să devină un obicei. "Ar fi extraordinar ca în cazul unor rezultate bune să devină o tradiţie unde să se regăsească la un singur loc calitatea, bunul gust şi, nu în ultimul rand, elemente şi idei de ultimă generaţie în domeniile prezentate", au notat acestia.

 

8 July 2010