Dezvoltatorul imobiliar Imotrust Arad (ARCV) a vândut un activ pentru nouă milioane de euro unui operator de retail, a anunţat joi compania, fără să precizeze tipul activului, localitatea în care este amplasat şi nici numele cumpărătorului.

sursa foto: curierulnational.ro Imotrust, printr-o filială, a încheiat un contract de vânzare-cumpărare prin care vinde către un mare operator din domeniul retail, un activ în valoare de nouă milioane de euro, plus TVA, se arată într-un anunţ al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti. Compania a mai vândut în acest an un teren pentru şapte milioane de euro, tot unui operator de retail, prin intermediul a două filiale ale Imotrust, firmele Pic Arad şi RND Auto Oradea.

Imotrust Arad intenţionează să înceapă în acest an patru proiecte imobiliare în valoare cumulată de 18,6 milioane euro şi să continue lucrările la un ansamblu rezidenţial, o parte din fondurile necesare investiţiilor urmând să fie asigurate printr-o majorare de capital de 30,8 milioane lei. Compania este controlată indirect de omul de afaceri Alexandru Bercea, care deţine 69,19% din acţiuni.

 
Sursa

9 July 2010