Republica Dominicană poate fi aleasă ca destinaţie de vacanţă pe tot parcursul anului, vremea este în majoritatea timpului însorită, cu ploi scurte în general dimineaţa. Temperaturile medii sunt de 25 de grade Celsius. Noul Aeroport Internaţional din El Cately, resorturi de lux, scufundări, golfuri fantastice şi sporturi eco, toate fac parte din oferta de vacanţă. Cele 14 ore de zbor trec ca prin farmec cu gândul la plajele cu nisip alb şi cocotieri.

14670-funchal_madeira.jpgÎn Republica Domincană hotelurile au piscină şi jacuzzi sub palmieri, iar serviciile sunt la superlativ. Vei avea senzaţia că te-ai cazat într-un palat. În grădina hotelului vei putea culege nuci de cocos, iar în piscină ai bar, unde poţi să savurezi cocktailuri, câte unul pentru fiecare zi de vacanţă. Iar la restaurant vei avea parte de cel mai mare bufet de fructe aranjate, asortate, parfumate: mango, ananas, papaya, cocos, banane, pepeni. Plaja te va cuceri cu nisipul fin, iar apa de culoarea turcoaz te va revigora.

„Preţul unui sejur în Republica Dominicană porneşte de la 1149 Euro/pers. pentru transport cu avionul din principalele oraşe din Germania (Munchen / Frankfurt / Dusseldorf), cu taxe de aeroport incluse transferuri, şapte nopţi cazare cu all inclusive la Hotel Grand Paradise Bavaro 4* de pe Playa de Arena. Transportul cu avionul până în Germania costă 125 Euro/pers. Excursiile costă aproximativ 100 de dolari/persoană, iar distracţia e pe cinste pentru că înveţi „Să înoţi cu delfinii!" O experienţă memorabilă" ne-a declarat Roxana Cîmpeanu, senior sales manager Prestige Tours.

Thailanda

Thailanda atrage mai mulţi turişti decât oricare altă ţară din sud-estul Asiei prin combinaţia irezistibilă de peisaje naturale copleşitoare, staţiuni însorite, temple vechi şi ospitalitatea oamenilor.

Bucătăria thailandeză este fără doar şi poate una dintre cele mai rafinate de pe întreg globul, amestecul de orez, ierburi, condimente şi alimente proaspete face deliciul vizitatorilor. O vacanţă aici porneşte de la 1060 euro.

Insula Madeira

14672-madeira.jpg„Le propunem turiştilor o destinaţie portugheză, Madeira, denumită şi „grădina plutitoare a Atlanticului" datorită florei sale abundente. Este destinaţia care se potriveşte ca o mănuşă mai ales celor romantici, pasionaţilor de floră sau pur şi simplu celor care nu doresc decât un pic de linişte după un an de muncă. Pentru o vacanţă de Revelion preţurile pornesc de la 879 Euro/pers. pentru transport cu avionul Otopeni -Viena - Funchal şi retur, o noapte cazare cu mic dejun la hotel Delta 4* din Viena, transfer privat aeroport - hotel - aeroport în Viena, tur de oraş , 7 nopţi de cazare cu mic dejun în Madeira la hotel de trei stele, transferuri aeroport - hotel - aeroport. Taxele de aeroport sunt 220 Euro/pers."spune Mădălina Popa, outgoing manager Prompt Service Travel.

Madeira uimeşte prin culoarea verde a pădurilor şi grădinilor în terasă ce par imense opere de artă. Aici, culoarea verde este dominantă tot anul, iar aerul proaspăt dă senzaţia de primăvară permanentă. De Anul Nou, în Madeira sunt cele mai mari artificii din lume (au intrat chiar în cartea recordurilor în anul 2007).

Insulele Bermude

14673-republica_dominicana.jpgE suficient să spui insulele Bermude şi mintea îţi zboară la luxoasele plaje cu nisip alb şi la culoarea azurie a oceanului ce înconjoară insula. O vacanţă aici cu siguranţă va rămâne o experienţă de neuitat pe care orice ar dori să o trăiască măcar o dată în viaţă. Peisajele superbe te copleşesc, iar serviciile şi amabilitatea hotelierilor te fac să te simţi cu adevărat în paradis.

14674-republica_dominicana_2.jpg„În zilele noastre, celebrităţi precum Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, dar şi alţi milionari numesc insulele Bermude o a doua casă. Insula este propice pentru o evadare din cotidian fermecătoare, pentru o vacanţă de neuitat. Dacă eşti în căutarea liniştii, atunci Bermuda este locul potrivit deoarece are locuri unde te vei putea recrea, răsfăţa având resorturi ce îţi vor alina sufletul. Cei romantici vor găsi aici hanuri unde paturile cu baldachin şi lumina emanata de lumânările de la cina, te vor face să te simţi că pluteşti" aflăm de pe sejurexotic.ro.

Sharm El-Sheih

Scufundările în Marea Roşie sunt principala activitate în Sharm el-Sheikh. Resorturile Tiran şi Ras Mohammed sunt cele mai bune locuri pentru scufundări din Egipt. Din Sharm el-Sheikh poţi ajunge la ele cu barca în mai puţin de două ore apoi ai parte de compania peştilor Barracuda şi rechinilor. Dezavantajul este că vei face scufundări alături de cel puţin 50 de persoane. O soluţie mult mai practică pentru a sta departe de aglomeraţie este să alegi diving safari. O altă aventura sunt cursele de cai care costă 40 de euro pentru două ore sau Tiba Safari (safari pe bicicletă care costă 20 de dolari pentru o persoană timp de două ore şi 25 de dolari pentru două persoane care merg pe aceeaşi bicicletă).

14671-condimente_-_sharm_el_sheikh.jpgDestinaţia este preferată de mulţi români în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Hotelurile organizează adevărate party-uri de Anul Nou. Dacă ai rezervare la unul dintre hotelurile de pe plajă poţi întâmpina Noul An printre recifurile de corali şi peştii cu veşminte din paiete şi atlazuri. Revelionul în Sharm el-Sheikh la Hotel Three Corners Kiroseiz 5* costă de la 678 Euro/pers. şi include transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu all inclusive. Taxa de aeroport este 95 Euro/pers., iar cina de Revelion costă 90 Euro/pers." spune Marius Pandel, director de dezvoltare Christian Tour.



29 October 2010