Deschiderea magazinului Cocor din Bucuresti, inchis in 2008 pentru extindere si modernizare, programata pentru luna septembrie, a fost amanata pentru inceputul lunii octombrie, in urma solicitarilor chiriasilor care nu au finalizat amenajarea spatiilor.

13628-92454_articol.jpgMagazinul Cocor va reuni peste 100 de branduri in raioane specializate pe fiecare din cele sapte niveluri existente.


"Inaugurarea oficiala va avea loc pe 30 septembrie, iar deschiderea catre publicul larg pe 2 octombrie, aceste date fiind stabilite in urma solicitarii chiriasilor cu lucrari de amenajare in curs de finalizare. Una din cele mai importante noutati de care consumatorii de moda autohtona se vor putea bucura in aceasta toamna este existenta primei galerii de designeri romani din ultimii 20 de ani", se arata intr-un comunicat al Cocor.

Situata la etajul al doilea, galeria va contine creatiile mai multor designeri romani, dar si branduri internationale. Cele mai recente contracte de inchiriere au fost semnate de Guess by Marciano, Blumarine, Liu Jo, Anna Rachele, Cappodopera, Fairly, Trust, Virgin, Sarah Borghi, Rosy, Primavera, Adriana Agostini.

Sursa

20 September 2010