Răzvan Sin  deţine de acum poziţia de director al departamentului de retail al DTZ Echinox, acesta preluând mandatul de un an şi jumătate deţinut de Aura Voiculescu, care a decis să ia o pauză din viaţa profesională pentru a urma cursurile unei şcoli superioare de afaceri peste hotare.

Răzvan Sin face parte din echipa DTZ de la începutul anului 2007 avand un rol important la dezvoltarea şi coordonarea portofoliului de proiecte comerciale exclusive si non-exclusive ale DTZ lucrȃnd cu clienți precum Atrium Centers, Plaza Centers, Belrom, Argo Capital Property.

Între cele mai reprezentative realizări ale lui Răzvan se numară închirierea cu succes a unui proiect exclusiv de retail modern de 30,000 mp, dezvoltat de Atrium Centers în Arad, consultanţă pentru dezvoltatorul de parcuri de retail BelRom la semnarea de contracte de închiriere cu ancore de mobilier şi decoraţiuni ce depăşesc 20,000 mp, consultanţă pentru Argo Capital Property de contracte de închiriere cu brandul de moda New Yorker şi cu retailerul de amenajări şi decoraţiuni Proges, pentru Shopping City Suceava şi Shopping City Sibiu.

"În ciuda încetinirii ritmului de dezvoltare şi a scăderii consumului, cred că suntem astăzi într-o poziţie din care putem evolua cu succes și suntem pregătiţi pentru o creştere concertată, sustenabilă. Sunt încă multe oraşe principale care nu beneficiază de un stoc suficient de retail modern şi numeroşi retaileri internaţionali care vizează România pe termen mediu și lung." declară Răzvan Sin, Head of Retail Department, DTZ Echinox.

Razvan Sin a absolvit Facultatea de Afaceri Internaţionale, în cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai", Cluj-Napoca şi a acumulat doi ani de experienţă în management de francize în New Hampshire, USA, şi doi ani gestionând marketingul unei companii din domeniul FMCG.

„Avem o satisfacţie deosebită să vedem cum echipa pe care am creat-o se dezvoltă şi naşte noi lideri. Noile condiţii ale pieţei ne-au provocat să fim creativi ca să răspundem mai bine aşteptărilor clienţilor noştri şi ne-au demonstrat că există în mediul extern dar şi în noi, ca indivizi şi ca echipă, un imens potenţial de realizat. Schimbările în staff pe care le-am operat sunt un pas natural de adaptare la nişte circumstanţe în continuă transformare" a declarat Oana Iliescu, Co-Director Executiv al DTZ Echinox.

 


13 July 2010