Fanii filmului „Stăpânul Inelelor” aflaţi în aşteptarea ultimei părţi din această serie, The Hobbit, pot experimenta stilul de viaţă al personajelor favorite, locuind într-o casă de hobbit. O astfel de căsuţă poate costă 15.000 de dolari, potrivit Daily Mail.

23939-4.jpgO familie din Maine a creat acest concept de casă de hobbit- Wooden Wonders (minuni din lemn). Aceste căsuţe sunt construite pentru a munci şi a te juca. Aceste locuinţe pot fi folosite de la case pentru găini, până la loc de joacă, saună sau cabane.

Fiecare căsuţă de hobbit este lucrată manual de o firmă condusă de Rocy şi Melissa Pillsbury în Maine.

„Rocky lucrează ca dulgher de mai bine de 15 ani şi a vrut să schimbe ceva. Pe lângă faptul că s-a plictisit de vechile metode de lucru cu lemnul, de asemenea el are şi o familie tânără, doi băieţi – Richard (trei ani), şi Maxximus (un an), care l-au direcţionat către acest business bazat pe construirea de căsuţe”, a declarat Melissa Pillsbury.

Aceasta a mai spus că locuinţele pentru hobbiţi reprezintă una dintre cele mai interesante structuri realizate de soţul ei. Iar după realizarea prototipului, ideea a început să câştige de teren şi astfel au fost construite casele la scară largă.

 

Sursa

19 March 2012