Compania Primavera Development, care a construit, inchiriat si vandut unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din Bucuresti - S-Park din nordul Capitalei -, cauta de mai bine de un an chiriasi pentru o cladire de zece ori mai mica situata in centrul Bucurestiului, unde pana acum doi ani spatiile de birouri erau inchiriate inca de la inceperea lucrarilor.

sursa:zf.ro"Piata de birouri a fost complicata anul trecut. Tot anul 2009 am cautat chiriasi pentru cladirea de birouri de pe strada Frumoasa - Calea Victoriei, dar n-am gasit, astfel ca am oprit constructia dupa ce am finalizat structura.

Speram ca piata birourilor sa inceapa sa miste in acest an, deoarece expira numeroase contracte", a declarat pentru ZF Daniel Tanasoiu, unul dintre managerii si actionarii firmei.

Nivelul chiriei este de 14 - 14,5 euro/mp/luna, in timp ce suprafata imobilului se ridica la 3.200 de metri patrati. S-Park, proiect de peste 30.000 mp, avea la momentul finalizarii chiriasi de top - banci, telecom, bere.


 

Sursa

29 January 2010