Dezvoltatorii imobiliari se întrec în discounturi generoase la sfârşit de an. Fantezia dezvoltatorilor este pusă la încercare; aceştia se întrec în oferte care mai de care mai originale.

sursa:cotidianul.roDezvoltatorii care încă mai au resurse financiare ca urmare a crizei economice oferă la finele acestui an discounturi importante. Ansamblul rezidenţial Incity promite cumpărătorilor finanţare garantată pentru mobilarea apartamentului.

Sunt prevăzute şi alte avantaje. „Cei care se decid să cumpere luna aceasta un apartament în Incity mai pot beneficia de discounturi speciale la Bucureşti Mall şi Plaza, abonament World Class şi Gett's Hair Studio'', spune Oana Ivan, directorul Benevo The Home Store.

Între 25 noiembrie-25 decembrie, cei care vor cumpăra apartamente în ansamblurile Cosmopolis, Primăvara, Green Lake şi Citadella o vor putea face beneficiind de anumite facilităţi.

 

Promoţia de Crăciun pentru aceste cartiere constă în acordarea unei perioade de graţie de câteva luni la plata ratelor şi eşalonarea în două tranşe a avansului.

Sursa

21 December 2009