Cauți un apartament, dar, în același timp, și o comunitate în care să te poți integra ușor? Parcă n-ai vrea să te rupi de București, dar ai nevoie de o oază de liniște? Avem trei cuvinte pentru tine: Aria City Residence.

Acolo găsești apartamente noi, spațioase, cu sau fără grădină proprie, cu una, două, trei sau patru camere, situate la o aruncătură de băț de Bulevardul Constantin Brâncoveanu din sectorul 4 al Capitalei.

Spații verzi, intrare securizată cu barieră

Despre Aria City Residence am vorbit pe larg cu Ștefan Moisă, care ne-a răspuns la toate întrebările pe care le pune un client atunci când vrea să achiziționeze o locuință.

Care sunt avantajele pe care le oferă Aria City Residence?

Conceptul Aria City Residence vine în întâmpinarea clienților cu multe avantaje. Cred că cel mai important dintre toate este avantajul de a locui într-un ansamblu rezidențial de tip boutique, cu o comunitate restrânsă. La asta se adaugă lucruri esențiale de care este important să ții cont atunci când iei decizia de a cumpăra o locuință. Mă refer aici la accesul facil  la grădinițe, școli, supermarket, săli de sport și mijloace de transport în comun.

Și în privința locurilor de parcare avem variante avantajos gândite pentru fiecare situație în parte. Astfel, există posibilitatea de a vinde locul de parcare cu plata în rate sau varianta de a închiria  un loc de parcare în cadrul ansamblului pentru perioada dorită.

Care sunt proporțiile în ceea ce privește suprafața construită și spațiul verde?

Garsoniere, studiouri și apartamente cu 2 până la 4 camere

Respectăm cu strictețe documentațiile de urbanism, care sunt realizate conform reglementărilor în vigoare. În plus, acolo unde proiectul ne permite, oferim mai mult spațiu verde sau locuri de joacă. De fiecare dată, ne asigurăm că toate detaliile care privesc îmbunătățirea nivelului de trai sunt îndeplinite, începând de la armonizarea mediului urban cu natura.

Aria City Residence a fost conceput în așa fel încât să armonizeze un contrast între aglomerația urbană și oaza de liniște oferită de ansamblul nostru. 

Ce facilități sunt disponibile pentru locuitorii acestui ansamblu rezidențial?

Suntem ancorați în dinamica ultimelor tendințe în ceea ce privește tehnologia. Fără doar și poate, cea mai importantă facilitate pe care ansamblul Aria City Residence o pune la dispoziția clientului este confortul, în toate formele lui. Proiectul nostru pune la dispoziția locatarilor un mediu sigur, având instalat un sistem video de monitorizare profesional, atât pentru exterior, cât și pentru interiorul clădirii. Ansamblul dispune, totodată, de rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, ascensor, perimetru securizat cu barieră de acces, spații verzi generoase destinate relaxării și locuri de joacă pentru copii.

Ce fel de apartamente sunt disponibile și cât costă?

Aria City Residence a fost un proiect gândit și conceput pentru a oferi atât beneficiul unei locuințe noi, cât și o plajă variată de tipuri  de apartamente noi care să răspundă cerințelor si preferințelor fiecărui client în parte. Astfel, încercăm să oferim variante multiple, fie că vorbim despre un apartament cu grădină proprie sau un apartament standard. În Aria City Residence sunt disponibile unități locative începând cu garsoniere și ajungând până la apartamente de 4 camere.

Suprafețe generoase, finisaje de calitate, prețuri corecte

Aici trebuie să precizez că punem accent pe suprafețele generoase pentru fiecare tip de locuință.

De asemenea, este important de știut că materialele folosite la construirea ansamblului au fost cele indicate de către arhitecți și ingineri experți, care sunt în concordanță cu tendințele actuale.

În ceea ce privește costul de achiziție al unei locuințe în acest ansamblu, am încercat să oferim cel mai bun raport calitate preț.

Care sunt planurile pentru perioada următoare? Proiectul va fi extins?

Avem nu doar planuri pentru următoarea perioadă, ci și o viziune clară și concretă, cel puțin pentru următorii 2 ani. Terenurile au fost achiziționate, iar în prezent lucrăm la documentația de urbanism și proiectarea viitoarelor ansambluri rezidențiale.

Aria City Residence 5 este un complex rezidențial compus din două clădiri având în total peste 110 apartamente. Ansamblul Aria City Residence are o configurație de tip boutique, 3 etaje cu lift plus sistem de securitate video și este situat în partea de sud a capitalei într-o zonă liniștită de case - Sector 4 str. Acțiunii nr 99 - 101.

13 November 2023