Fotbalistul David Beckham şi soţia sa, Victoria, par hotărâţi să se stabilească definitiv în Statele Unite ale Americii. Iar primul pas a fost făcut: cei doi au scos la vânzare proprietatea din Marea Britanie, supranumită Beckingham Palace.

sursa foto:http://www.mirror.co.ukPotrivit ediţiei electronice a publicaţiei www.mirror.co.uk, mai mulţi agenţi imobiliari au venit deja să vizioneze casa din Sawbridgeworth, Herts, care a fost construită în 1930, pe care faimosul cuplu a cumpărat-o în 1999 cu 2,5 milioane de lire sterline şi care a fost evaluată acum la 18 milioane de lire sterline.

Surse apropiate familiei Beckham susţin că David şi Victoria se gândesc de 6 luni să vândă proprietatea din Marea Britanie. Faimosul cuplu, care intenţionează să îşi stabilească reşedinţa la Los Angeles, a angajat contabili pentru a calcula sumele pe care trebuie să le plătească pentru întreţinerea locuinţelor pe care le deţin în Los Angeles, Dubai şi Franţa şi astfel au decis că nu mai este cazul să păstreze conacul din Marea Britanie.

Beckingham Palace este un loc care trebuie îngrijit cu atenţie. Ei au acolo o fermă cu animale în miniatură, piscine interioare şi exterioare şi un teren imens", a precizat sursa respectivă.

Totuşi, familia Beckham, a cărei avere este estimată la 115 milioane de lire sterline,  are de gând să cumpere o casă în centrul Londrei - ori în Chelsea, Knightsbridge sau Belgravia, însă starurile nu vor locui acolo decât când se vor afla în vizită în Marea Britanie. David şi Victoria au alocat suma de 6 milioane de lire sterline pentru această achiziţie şi au angajat agenţi imobiliari cărora le-au dat o listă cu calităţile pe care trebuie să le întrunească noua lor casă din Anglia.

Cuplul, care şi-a petrecut cea mai mare parte a verii în castelul de două milioane de litre sterline din Bargemon, din sudul Franţei, intenţionează să cumpere şi un apartament în New York, unde Victoria a pus bazele afacerii sale în domeniul modei.

David şi Victoria Beckham şi cei trei băieţi ai lor s-au îndrăgostit de Statele Unite ale Americii încă din 2007, când practic s-au mutat acolo şi au cumpărat un conac de 11 milioane de lire sterline în Los Angeles.

 

6 September 2010