După ce au alergat aproape patru luni în Goana după casă, dar nu au avut norocul să îşi găsească un apartament pe placul lor, Dana şi Marius, concurenţii care au primit cele mai multe voturi din partea publicului, au plecat să se relaxeze. Căci Goana după casă le-a adus premiul de popularitate - un week-end la Hotel Alpin Resort din Poiana Braşov.

"Ne-am intors de la munte - a fost super!", ne-au anunţat Dana şi Marius, foarte încântaţi atât de maşina pe care au avut-o la dispoziţie (un Audi), cât şi de hotel, unde ei şi prietenii lor au primit două apartamente în loc de două camere şi au beneficiat de servicii impecabile.

Concurenţii noştri şi prietenii lor au profitat de ocazie pentru a se odihni şi a-şi încărca bateriile.

Aşa că nu s-au omorât cu drumeţiile şi au preferat să petreacă mai mult timp la piscina hotelului şi să admire peisajele extraordinare.

V-au făcut poftă de aer curat, de munte? Week-end-ul începe în doar câteva ore, aşa că nu trebuie decât să vă hotărâţi unde vreţi să mergeţi.

Dacă optaţi pentru Poiana Braşov, trebuie să ştiţi că preţurile încep de la 80 de lei. Atât va trebui să plătiţi pentru o noapte dacă vă cazaţi la Garsoniera Roland (două stele), în Compexul Vila de Aur.

Pentru o cameră într-o pensiune de patru stele preţul urcă în această perioadă până la 160 lei pe noapte. Pentru această sumă pensiunea Orizont din Poiana Braşov vă asigură şi micul dejun.

Cine vrea să petreacă un week-end la Bran se va bucura să afle că aici o cameră la Vila Dorina (două stele), de exemplu, costă doar 50 de lei pe noapte. Însă, o dată cu numărul stelelor creşte şi preţul. Aşa se face că o cameră la Pensiunea Le Provence, de cinci stele, costă 100 de lei pe noapte.

O altă destinaţie numai bună pentru acest week-end este Plaiul Foii, unde preţul pentru o noapte de cazare porneşte de la 70 de lei pentru o cameră dublă. Iar dacă plecaţi la munte cu un grup de prieteni puteţi închiria o cabană întreagă cu 450 de lei.



14 May 2010