41995-vasile-ciorita.jpgCV Broker Team (CVBT) trece la un alt nivel. Agenția, a anunțat recent că își mărește echipa. CVBT caută opt agenți imobiliari afiliați pe comisioane cuprinse între 30 și 100%, care doresc să își desfășoare activitatea pe nișa de spații comerciale și clădiri de birouri cu randament de peste 8 %.

Pentru a-și atinge obiectivele propuse, CVBT plusează și oferă educație imobiliară celor interesați.

Concret, specialiștii CVBT organizează cursuri în zilele de luni și vineri, începând cu ora 10.00. Acestea se adresează în special agenților imobiliari care doresc să se dezvolte, să-și depășească obiectivele și să facă din această profesie o carieră de succes.

Prețul pachetelor oferite de CVBT sunt cuprinse între 200 și 400 de euro/lună. Astfel, agenții care optează pentru pachetul de bază, care costă 200 de euro/lună, vor beneficia de: comison 100%, lucru în echipă, birou, sală de întâlniri cu clienții, servicii protocol, recepție clienți, sprijin pentru formarea unei  echipe conduse de un lider care asigură mentoring și coaching pentru membri, publicitate standard, CRM performant cu clienți de top, site personalizat cu numele agentului, marketing personalizat. Pentru încă 100 de euro în plus, agenții au acces la cursurile imobiliare organizate de companie, în timp ce, pentru 400 de euro/lună un agent are dreptul să folosească un birou separat cu încă doi agenți. 

CVBT a intrat pe piața imobiliară din România în luna noiembrie 2017 și,  inițial, echipa a fost alcătuită din doar  patru agenți de top: Vasile Cioriță, Adrian Cioriță, Adrian Nistor și Aurelian Hanea. În 2018, CVBT își propune să dubleze valoarea proprietăților vândute în anul precedent.

Mărirea echipei CVBT reprezintă o oportunitate pentru agenții cu experiență, în condițiile în care piața clienților investiționali este în creștere și vizează exact nișa pe care s-a axat agenția, având în vedere faptul că asigură venituri pasive rezultate din chirii, într-o perioadă în care dobânda oferita de bănci este foarte mică, iar afacerile, în general, implică un anumit grad de risc.

”Ne dorim ca numărul agenților implicați în acest domeniu să crească, iar oamenii să fie tot mai bine pregătiți din punct de vedere profesional, ca să putem colabora și să vindem aceste proprietăți împreună. Concret, CVBT a dezvoltat un sistem de lucru în echipă: agentii implicați împart comisioanele rezultate în urma tranzacțiilor și toată lumea este mulțumită. Este important de știut că numărul clienților milionari care sunt interesați de proprietăți este de doi-trei pe lună sau 30-40 pe an, ceea ce înseamnă foarte mult raportat la economia romaneasca”, explică Vasile Cioriță, director general CV Broker Team.

3 aprilie 2018