Pandemia de coronavirus ne-a schimbat radical modul de viață. Izolarea la domiciliu și restricționarea ieșirilor ne-au obligat să ne adaptăm – întâlnirile cu prietenii au loc acum doar online, cei care pot muncesc de acasă, iar ședințele s-au mutat, de asemenea, în online.

43017-adaptare.jpgPiața imobiliară nu face excepție, iar cei care lucrează în acest domeniu au găsit soluții pentru ca activitatea lor să continue.

Un exemplu în acest sens îl oferă Bulgarian Properties, care profită de ajutorul tehnologiei pentru a oferi servicii clienților săi. Aceștia pot viziona acum online proprietățile din țara vecină.

Bulgarian Properties oferă tururi virtuale (360 de grade) pentru proprietățile din portofoliu. Astfel, potențialii clienți pot vedea în detaliu imobilele care îi interesează, fără a se ridica de pe canapea. Tot ce trebuie să facă este să contacteze agentul imobiliar care se ocupă de proprietatea respectivă și să se programeze online pentru o întâlnire pe Skype sau WhatsApp.

Totodată, specialiștii Bulgarian Properties au realizat filmulețe de prezentare ale caselor și apartamentelor. În acest fel, persoanele interesate pot vedea până la cel mai mic detaliu atât interiorul, cât și exteriorul casei/apartamentului, dar și priveliștea pe care o oferă.

 

25 March 2020