Cum poți reînvia performanțele perioadei de aur din imobiliare?

Cum poți face posibilă vânzarea unui unui ansamblu rezidențial  încă din faza de proiect?

Cu alte cuvinte :  Cum poți vinde un condominiu "pe hârtie" în zilele noastre?

17493-17078-350-7.jpgRăspunsul îl dă proiectul  LUCKY RESIDENCE.

O uimitoare proiectare, un număr de 17  tipuri de apartamente într-un imobil cu 40 de unități. Un tot unitar, ca aspect și destinație și totusi atât de divers în interiorul său! De la garsoniere având suprafața utilă de 35 mp, până la apartamente de 4 camere ce se desfășoară pe 138 mp. Toate acestea fiind  amplasate pe un teren ce va oferi și zone de agrement, bucătărie de vară, barbeque, locuri de parcare dar și toate anexele ce vor oferi maximul de confort și vor dota imobilul  cu toate utilitățile.

Un design exterior atrăgător, modern și provocator ce îmbracă un interior stilat, practic și confortabil.

O locație excelentă, ce oferă intimitate dar și proximitatea infrastructurii orașului, mijloace de transport în comun (metrou, autobuze)  și noile hipermarketuri din zona de Sud (Real, Obi, Metro, Hornbach, Selgros, Carrefour Grand Arena).

O disponibilitate dusă la extrem a dezvoltatorului, atât în ceea ce privește modalitatea de plată cât și a personalizării și arhitecturii interioare a spațiului contractat.

Și, nu în ultimul rând, prețuri fără concurență, poate de neconceput pentru mulți. Dovada unui marketing desăvârșit , a unei adaptari perfecte  la actualele condiții și cerințe ale pieței imobiliare.


11 April 2011