Inspirat de politica dezvoltatorilor imobiliari din Monte Carlo, familii care construiesc case, dar pe care le păstrează în proprietate mai multe generaţii, Ion Alexandru Ţiriac a decis ca cele 260 de apartamente nevândute încă dintr-un total de 285 din proiectul exclusivist Stejarii să fie închiriate, iar complexul să fie păstrat în portofoliul Ţiriac Holdings.

Aceeaşi strategie va fi adoptată şi în ceea ce priveşte faza a doua a proiectului, care va fi demarată în 2012.
În toamna acestui an compania va demara construcţia clubului din cadrul complexului, investiţie de peste 20 mil. euro, potrivit estimărilor ZF, care va include opt terenuri de tenis, dintre care patru acoperite, două piscine, zonă comercială şi trei restaurante.

Printre primii care vor locui în cadrul clubului Stejarii, care este amplasat în pădurea Băneasa, în sectorul 1 al Capitalei, se numără Ion Ţiriac, fiul său Ion Alexandru Ţiriac, dar şi Cristian Chivu, căpitanul echipei naţionale.

Proiectul în valoare de peste 200 de milioane de euro este realizat din opt clădiri cu patru etaje, cu apartamente de la două până la şapte camere, cu suprafeţe între 106 şi 613 mp. Apartamentele au în dotarea standard printre altele încălzire în pardoseală, parchet din lemn natural merbau, climatizare centralizată, bucătărie echipată cu electrocasnice de lux Miele, obiecte sanitare Jacuzzi cu design Pininfarina, LCD TV Aquavision în băile master. Complexul include în prezent serviciu consierge exclusive, similar celui dintr-un hotel de lux, o cofetărie şi un magazin tip mini-market. Accesul în cadrul complexului este permis controlat şi există pază non-stop.

 



Sursa

10 September 2010