Micii investitori de pe piata imobiliara, cei care in urma cu cativa ani achizitionau apartamente pentru a le revinde la preturi mult mai mari, scot pe piata tot mai multe locuinte noi, iar unii dintre ei au inceput sa opereze si scaderi dramatice de preturi, pentru a scapa macar de o parte din imobilele cumparate in perioada de exuberanta.

14385-4cbc3f232055d.jpgIn aceasta situatie este un investitor care a cumparat aproape jumatate dintr-un bloc din zona Lacul Morii si care acum a scos la vanzare o parte din apartamente la preturi cu pana la 40% mai mici decat cele initiale, pentru a da un imbold vanzarilor.

Preturile cerute sunt printre cele mai mici de pe piata bucuresteana, o garsoniera costand in jur de 40.000 euro cu TVA inclus, iar un apartament de 2 camere 60.000 euro cu TVA inclus. "Au mai scazut preturile, anul trecut un apartament de 2 camere era 97.000 euro plus TVA", spune Alexandra Tudor, consultant imobiliar in cadrul agentiei imobiliare ImoPlaza, care se ocupa de revanzarea apartamentelor.


Sursa

19 October 2010