Sharon şi Ozzy Osbourne găsesc tot felul de modalităţi de a face bani. La începutul acestei veri, artistul care va concerta în România pe 2 octombrie a decis să ofere spre închiriere casa cu trei etaje din Malibu, California, pentru suma de 40.000 de dolari pe lună.

The Real Estalker notează că familia Osbourne a încercat periodic să vândă vila de pe plaja La Costa, care a fost listată pentru prima data în 2006, când Ozzy şi Sharon cereau 14 milioane de dolari. Cumpărătorii nu au apărut nici măcar în momentul în care preţul a scăzut la 10,95 milioane de dolari. Ulterior, fondatorul trupei Black Sabbath a vrut să închirieze casa în repetate rânduri, iar la un moment dat aceasta era disponibilă pe termen lung la preţul de 25.000 de dolari pe lună.

Soţii Osbourne au cumpărat această proprietate în martie 2003 cu 5,1 milioane de dolari. Casa are suprafaţa de aproape 420 mp, cinci dormitoare şi cinci băi şi oferă privelişti de vis asupra Oceanului Pacific. O singură problemă pare să aibă locuinţa familiei Osbourne din Malibu: nu este celebră, aşa cum a fost casa din Doheny Road, datorită reality-show-ului "The Osbournes". Aceasta a fost cumpărată ulterior de Christina Aguilera.

După aceea, Sharon şi Ozzy au cumpărat o casă în Hidden Hills, California. Aceasta a costat circa 10 milioane de dolari, are şase dormitoare şi zece băi şi se întinde pe o suprafaţă de peste 1.000 mp. Controversatul cuplu a avut grijă, de asemenea, ca toţi cei trei copii să aibă casele lor în Los Angeles.

Astfel, Kelly are o casă situată în spatele hotelului Chateau Marmont, care a fost achiziţionată în februarie 2005 cu 1,195 milioane de dolari. Jack are o vilă în zona Laurel Canyon, iar Aimee deţine o casă pe Bird Street, pe care i-au cumpărat-o părinţii în iunie 2007 cu 2,350 milioane de dolari.

 



8 September 2010