Compania croata Pet Centar, specializata in comercializarea de produse si accesorii pentru animale de companie, va deschide la inceputul lunii mai primul sau magazin pe piata locala, in cadrul parcului comercial Militari Shopping Center, detinut de Atrium European Real Estate Limited.

"Magazinul este amplasat la intrarea in galeria comerciala Auchan, langa Media Galaxy, cu intrare separata din parcare. Suprafata inchiriabila este de 860 mp, contractul de inchiriere fiind incheiat pe o perioada de 10 ani, la care se adauga cinci ani optiune de prelungire", a declarat, pentru Wall-Street, Bogdan Dancau, director in cadrul firmei Atrium European Real Estate, proprietarul centrului comercial Militari Shopping.

Magazinele Pet Centar se bazeaza pe un concept de retail pe suprafate mari, de cele mai multe ori fiind prezente print-o unitate separata, de tipul big box. Primul magazin al companiei pe piata din Romania, denumit Maxi Pet, va fi deschis la inceputul lunii viitoare, data estimata fiind 7 mai.

La inceputul lunii martie, Pet Centar a anuntat ca a inchiriat o suprafata de 1.065 mp de spatii de depozitare in cadrul parcului Mega Center, amplasat in vestul Capitalei, la intersectia Autostrazii A1 cu soseaua de centura. Contractul de inchiriere a fost incheiat pe o perioada de cinci ani ani, potrivit consultantului imobiliar King Sturge, intermediarul tranzactiei.





Sursa

23 April 2010