BUCURESTI, 27.09.2011 - Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development, va livra in luna noiembrie a acestui an 103 noi locuinte, ca parte a fazei a doua a proiectului rezidential Cosmopolis.

21196-cosmopolis-exterior-3.jpg„Cele 103 unitati rezidentiale au fost vandute in proportie de 45%. Media lunara de vanzare pe durata verii a fost de sapte unitati, iar odata cu inceperea toamnei  si finalizarea concediilor estimam o crestere a acestei rate” spune Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development SA.

Mixul apartamentelor care vor fi livrate cuprinde studio-uri, 2, 3 si 4 camere. Unul dintre principalele atu-uri ale ofertei Cosmopolis a fost promotia prin intermediul careia fiecare cumparator al unui primeste o masina noua Renault Symbol in pretul apartamentului de doua sau trei camere din blocul K6. In total, vor fi livrate 4 blocuri cu 95 de apartamente si 8 vile. 

Cosmopolis este prezent in aceste zile in cadrul Targului National Imobiliar care se desfasoara la Palatul Parlamentului.

Cartierul rezidential Cosmopolis reprezinta in prezent caminul a peste 750 de oameni. Acestia se bucura de un standard de viata european in apartamentele sau vilele complexului cu facilitati precum: piscine, supermarket, gradinita, terenuri de sport, farmancie, pizerie, spatii verzi, loc de joaca pentru copii si transport. Proiectul este localizat in partea de N-E a Bucurestiului, in zona Pipera –Stefanesti. In zona din vecinatate au fost recent finalizate lucrari majore de infrastructura: largirea soselei de centura precum si doua pasaje care au avut un rol important in fluidizarea traficului.

DESPRE COSMOPOLIS

Cosmopolis, primul oras european construit in Romania, este dezvoltat de compania Opus Land Development S.A., parte a reputatului grup de companii din domeniul constructiilor, Buyukhanli Group. Cosmopolis este un concept rezidential destinat celor care vor sa traiasca intr-un mediu sigur, curat si plin de verdeata, avand tot confortul pe care il ofera orice oras european.

27 September 2011