Compania de construcţii cu capital elen Octagon Contracting & Engineering a înregistrat o creştere de 39% a cifrei de afaceri aferentă anului trecut, până la nivelul de 14,3 mil. euro, ca urmare a două contracte mari: termocentrala OMV Petrom Brazi şi proiectul de birouri Hermes Business Campus din Pipera.

16381-santier_08_a2d08ef14f.jpg„Restructurarea timpurie, începută încă de la finalul lui 2008, a dat roade în 2010, după şocul primului an de criză financiară, care a afectat întreaga piaţă de construcţii", a declarat Alexandros Ignatiadis, CEO-ul Octagon. Profitul încasat de companie în 2010 a fost de 117.000 euro.

Anul trecut firma de construcţii a finalizat lucrările de rezistenţă la termocentrala cu cogenerare OMV Petrom Brazi şi a livrat lucrările geotehnice la proiectul de birouri Macedonia Square din Sofia, Bulgaria.

Pentru acest an, compania va continua execuţia lucrărilor de arhitectură şi drumuri la termocentrala de la Brazi, va finaliza execuţia incintei geotehnice cu pereţi mulaţi şi piloţi foraţi la proiectul Post Office Mall din Larissa, Grecia şi va livra lucrările de fundaţie la nivelurile 3 şi 4 din prima fază a proiectul Hermes Business Campus din Bucureşti.



Sursa

8 February 2011