Nici constructorii ansamblurilor cel mai bine plasate din capitală nu scapă de problema datoriilor. Astfel, pe numele firmei Stein Construct Imob, firma care a construit ansamblul Saphir din apropierea complexului studenţesc Grozăveşti, s-au emis anul trecut mai multe somaţii de plată din partea mai multor creditori.

sursa:sfin.roUna dintre datorii este către firma Fortza Ro din Mediaş şi este în valoare de aproximativ 380 milioane de lei vechi.

„Am plătit şi vom plăti datoriile pe care le avem, iar pe unele le vom plăti chiar dacă nu sunt aşa de presante, asta pentru a nu avea discuţii", a declarat avocatul Cristina Dică, apărătorul intereselor debitoarei.

Aceasta a precizat că firma Stein, divizia de construcţii a firmei Glina, nu este în insolvenţă, aşa cum eronat a apărut la Tribunalul Bucureşti ca urmare a unei confuzii cu altă firmă cu denumire asemănătoare.

„Informaţiile legate de datorii au fost transmise în primă instanţă unei alte firme iar despre deschiderea procedurii de insolvenţă am depus deja recurs, fiind de asemenea vorba de o confuzie.

 

În plus, nu avem cum să fim în insolvenţă, nefiind în incapacitate de plată", a declarat Cristina Dică.

Sursa

12 January 2010