Dezvoltatorii proiectului UpGround din Pipera au cedat printr-un acord de tip barter 60 de apartamente catre firma Lufin Construct, unul dintre constructorii ansamblului rezidential, a carui finalizare este programata pentru luna august a anului viitor.

foto:zf.roAceasta este o metoda mai putin folosita in trecut de catre dezvoltatorii imobiliari, dar prin care astazi pot rezolva doua dintre problemele cu care se confrunta: scapa de o parte din apartamentele care se vand tot mai greu si achita din costurile constructiei.

"Avem 60 de apartamente la vanzare in ansamblul UpGround, pe care le-am obtinut printr-un acord barter, semnat cu dezvoltatorii proiectului inca de la inceput. Structura proiectului este ridicata, acum lucram la zidarie, iar in luna august a anului viitor va fi predat primul bloc", a declarat Bogdan Botez, director in cadrul firmei Lufin Construct.

Firma de constructii a inregistrat afaceri de 36 mil. euro in 2008, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, iar potrivit lui Botez, actionarii companiei sunt Adrian Manolescu si Victor Badescu.

UpGround este un ansamblu format din doua blocuri cu 600 de apartamente, situate in imediata vecinatate a doua cladiri de birouri finalizate in Pipera.

 

Sursa

1 December 2009