UPDATE:

Marele Premiu, un smartphone Samsung Galaxy S4, a fost câștigat de Daniel Chiţoiu, din București. Mulțumim tuturor participanților la concurs! Numele tuturor câștigătorilor pot fi vizionate pe http://noul.imopedia.ro/campanie

32341-facebook_imopedia_header.jpg

Noua versiune a portalului imobiliar IMOPEDIA.ro va fi lansată în curând. Până atunci, te invităm să participi la concursul de idei – spune-ne ce ţi-ai dori să găseşti pe noul site şi poţi câştiga numeroase premii! Iniţiativa IMOPEDIA.ro a atras susţinători din diverse domenii, iar premiile se diversifică de la o zi la alta.

Echipa noastră lucrează intens la noua versiune a portalului imobiliar IMOPEDIA.ro (pentru a vedea varianta demo, click aici). Aşa cum am promis, te aşteaptă design modern, informaţii de calitate, încărcare rapidă a paginilor, funcţionalităţi ingenioase. Vrem să fim mai aproape de publicul nostru, aşa că am lansat un concurs de idei: spune-ne ce caracteristici ai vrea să regăseşti pe noul site! Noi vom analiza toate sugestiile, iar cele mai bune idei vor fi premiate pe măsură:

  • Samsung Galaxy S4
  • Sistem Home Cinema 5.1 Samsung
  • Tabletă Asus Google Nexus 7”
  • Frigider cu două uşi Electrolux
  • Aer condiţionat Electrolux
  • Vin alb Colocviu la Roma şi vin roşu Barbera d’Alba
  • Invitaţie la concert Scorpions

Ideile valoroase susţin performanţa, astfel că în campania de lansare a noului portal IMOPEDIA.ro s-au implicat şi alţi actori din piaţa imobiliară sau alte domenii, oferind premii substanţiale participanţilor la concurs.

„Am lansat un astfel de concurs pentru că ne dorim să implementăm cât mai multe idei valoroase din piaţă şi pentru că vrem să ne asigurăm că produsul final este cel puţin la nivelul aşteptărilor publicului. Campania se dovedeşte deja de succes, am primit peste 700 mesaje până acum. Mă bucur că avem sprijinul breslei imobiliare într-o astfel de iniţiativă, le mulţumesc tuturor susţinătorilor noştri”, declară Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro.

Sistem Home Cinema 5.1 Samsung – oferit de Gama Invest, un dezvoltator cu vechime în piaţă. Cunoscut pentru proiecte precum Gama Residence, Metalurgiei Residence sau Amurgului Residence, dezvoltatorul are în portofoliu opt ansambluri rezidenţiale în zona de sud a Capitalei şi peste 1.000 unităţi locative predate în sectorul 4 şi în oraşul Popeşti Leordeni.

„IMOPEDIA.ro aduce constant ceva nou, iar proiectele sale reuşesc de fiecare dată să se remarce în piaţa imobiliară. Astfel de iniţiative merită toată susţinerea noastră”, explică Nicolae Niţu, oficial Gama Invest.

Tabletă Asus Google Nexus 7” – oferită de Studio Plus Metalurgiei, un proiect imobiliar complex, dezvoltat de către un grup de persoane fizice şi adresat cu precădere tinerilor şi familiilor la început de drum. Scopul final al ansamblului este de a deservi interesele şi exigenţele clienţilor în condiţii optime, dar la costuri cât mai scăzute.

„Am avut în vedere în special clienţii aflaţi la început de drum, astfel că ne-am gândit să oferim un premiu modern utilizatorilor tineri, în pas cu tehnologia, care apreciază un site dinamic şi plin de personalitate, cum este noul IMOPEDIA.ro”, declară reprezentanţii Studio Plus Residence. 

Frigider cu două uşi Electrolux – oferit de Dream Resindence, ansamblul rezidenţial dedicat clienţilor interesaţi de calitate la un preţ accesibil. Proiectul a ajuns deja la cea de-a treia etapă şi este amplasat în sectorul 5, la numai 4 km de Piaţa Unirii, fiind gândit pentru proprietarii care vor să ajungă rapid în cele mai importante zone ale Bucureştiului.

„Iniţiativele lansate de IMOPEDIA.ro au ridicat întotdeauna nivelul întregii pieţe, iar noi sprijinim cu onoare proiecte ce aduc calitate în sectorul imobiliar”, spune Florin Stancu, director de vânzări Dream Residence.

Aer condiţionat Electrolux – oferit de Metropolitan Business, agenţie imobiliară cu renume în piaţă de aproape zece ani. Echipa este formată numai din consultanţi cu experienţă vastă în sectorul real estate, ce activează în branşă încă din 1995, ale căror servicii sunt dedicate exclusiv clienţilor interesaţi de zone din Nordul Capitalei.

„Ne mândrim cu faptul că facem parte dintre susţinătorii unui proiect inovator, ce implică activ consumatorii finali”, susţine Nistor Bocăneală, broker imobiliar Metropolitan Business.

Vin alb şi vin roşu – oferit de VIN2.ro, site dedicat iubitorilor de vin, un loc în care îşi pot împărtăşi experienţele interesante cu privire la degustări, excursii de la crame, wine-baruri şi restaurante sau orice alte evenimente al căror subiect principal este vinul.  

„Ideile valoroase trebuie să fie premiate în orice domeniu, iar oamenii care vin cu propuneri interesante merită să se desfete cu un vin de calitate”, subliniază Bogdan Dobritoiu, reprezentantul VIN2.ro.

Invitaţie la concert Scorpions – oferită de Project Events, firmă specializată în organizarea de concerte, spectacole şi târguri imobiliare. Trupa Scopions va ajunge la Bucureşti pe 14 decembrie 2013, în cadrul turneului „Rock'n Roll Forever”, şi va concerta sub cupola uriaşă a Pavilionului Central Romexpo.

„Scorpions este cea mai renumită trupă hard rock/heavy metal din Germania, cu o experienţă de aproape 50 ani în lumea muzicală, ce încă mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaţionale. Este un eveniment deosebit, la care îi invităm şi pe câştigătorii concursului IMOPEDIA.ro”, arată reprezentanţii Project Events. 

Trimite-ne părerile tale până pe 30 noiembrie, completează-ţi sugestiile sau invită-ţi prietenii să participe la concurs, pe http://noul.imopedia.ro/campanie . Premiile se diversifică, iar şansele de câştig cresc, de la o zi la alta! Implică-te, iar noi te vom premia pe măsură!

  

 

7 November 2013