Complex rezidential la Piatra Neamt
Curierul National - 29.08.2006
 

Firma Avrig 35 va construi la Piatra Neamt un ansamblu de blocuri de locuinte pe un teren de aproximativ 40.000 mp, au declarat ieri surse din Primaria Piatra Neamt pentru Mediafax. Conform surselor citate, valoarea investitiei si termenul de incepere a lucrarilor nu se cunosc inca.

La sfarsitul lunii iulie, Firmele Avrig 35 si Nextlevel Development, din Bucuresti, au achizitionat de la societatea Petroforest, 22 de cladiri si un teren de circa 44.000 mp situate in Piatra-Neamt. Valoarea totala a tranzactiei s-a ridicat la suma de 1,6 mil euro.

Compania Avrig 35, detinuta integral de catre F&C International BV, firma inregistrata in Olanda, a fost infiintata in anul 1999 si a realizat mai multe cladiri de birouri in Capitala. Printre acestea se numara Avrig Bussines Center, cu suprafata de 13.000 mp, si imobilul de clasa A Charles De Gaulle Plaza, cu suprafata totala de 40.000 mp, care a fost achizitionat in vara acestui an de fondul de investitii Accesion Fund, pentru 80 mil euro. In prezent, compania are in derulare proiectul unei alte cladiri de birouri, Bucharest Tower Center, care va avea o suprafata de 32.000 mp.

De asemenea firma intentioneaza sa construiasca un nou imobil de birouri, in apropierea Charles de Gaulle Plaza. Imobilul va fi dezvoltat pe o suprafata de 7.000 mp si va necesita investitii de 20 mil euro. Omul de afaceri Alexander Hergan, care administreaza Avrig 35, a declarat ca intentioneaza sa investeasca in jur de 140 de milioane de euro pentru achizitionarea de terenuri in Capitala si in principalele orase ale tarii, in vederea dezvoltarii mai multor proiecte imobiliare, citeaza Mediafax.


Diana Drinceanu
Curierul National
 

29 august 2006