Internetul a devenit in ultimii ani cel mai important mediu de cautare pentru cumparatorii de locuinte. Din pacate, hatisul de oferte de multe ori mai rau ii incurca pe multi dintre potentialii cumparatori de locuinte. Pentru a veni in ajutorul lor, compania imobiliara Premier Service a lansat un nou web-site, care reprezinta mai mult un simplu motor de cautare, fiind un adevarat “abecedar” al cumparatorului de locuinte.

26650-logo.jpg“Noul site nu inseamna doar un facelift al vechiului site. Pot spune fara sa stau in cumpana, ca, in momentul de fata, avem cel mai complex motor de cautare, in care oricine poate gasi proprietatea potrivita, fara sa fie nevoie sa fie expert in calculatoare”, explica Giulio Angheloiu, manager Premier Service.

 Bugetul, tipul de imobil sau zona in care se afla locuinta dorita sunt deja criterii standard puse la dispozitie de majoritatea site-urilor imobiliare. Dar, pentru prima oara, cumparatorul are posibilitatea sa caute imobilul dorit doar in ansamblurile rezidentiale noi. Dupa introducerea criteriilor de baza, el va fi indrumat catre complexurile rezidentiale care au in oferta tipul de imobil solicitat, cumparatorul nemaifiind astfel nevoit sa analizeze pe rand fiecare ansamblu nou.

 Inca din prima pagina a site-ului fiecare vizitator este invitat sa aleaga sectiunea care il intereseaza. Iar cei care doresc sa fie la curent cu toate noutatile si promotiile companiei se pot abona la newsletterul realizat de consultantii imobiliari Premier Service. Este suficienta introducerea unei adrese de e-mail. Avantajul celor care aboneaza la newsletter este ca vor afla primii ofertele speciale, respective reducerile de pret, dar si locuintele nou introduse in baza de date a agentiei imobiliare. Toate acestea sunt postate ulterior si pe site in sectiunea dedicata promotiilor.

 Si daca vorbim de oferte nou-noute nu putem uita abonamentul rss prin intermediul caruia, cei interesati primesc regulat ultimele 50 de proprietati listate.

 Nu in ultimul rand, o data gasita proprietatea ideala, cumparatorul poate licita pentru aceasta, direct pe site-ul agentiei, oferind pretul care i se pare corect pentru acea locuinta sau teren.

 De asemenea, Premier Service vine in ajutorul tuturor celor care isi cauta o locuinta oferind un dictionar de termeni imobiliari si juridici, astfel oricine cauta o casa sau semneaza un contract de vanzare/cumparare, sa o faca in cunostinta de cauza, intelegand perfect cuvintele folosite de catre specialistii din domeniu.

 Pentru orice intrebare suplimentara, unul dintre consultantii Premier Service este disponibil online pe website-ul companiei prin intermediul chatului care este vizibil chiar pe prima pagina.

 “Stim ca fiecare traieste intr-un ritm foarte alert si am incercat sa oferim variante cat mai simple si mai rapide pentru toti clientii nostri. Astfel incat, tot ceea ce inseamna imobiliare in zona de sud este comprimat in cele cateva mii de pagini ale premierservice.ro”, spune Giulio Angheloiu. “ Si, nu as vrea sa uitam de site-urile zonale, care sunt la fel e importante pentru ca aduc ultimele informatii despre sectorul 4 si care ofera toate datele necesare unui  cumparator venit din provincie sau din alta zona a orasului, si care, in plus, ii tine la curent pe locuitorii din cartierele respective cu toate noutatile imobiliare si nu numai,  completeaza Angheloiu.

Premier Service, Compania imobiliara a Zonei de Sud, a fost conceput in anul 1994, fiind lansat oficial la data de  13 februarie 1995. In prezent, din portofoliul companiei fac parte cateva zeci de proiecte, o mare parte dintre ele reprezentate in exclusivitate, din sectorul 4 al Capitalei, Popesti, Berceni, Metalurgiei, Oltenitei, Brancoveanu, Giurgiului, Tineretului, Vacaresti , Vidra, Leordeni, Frumusani. Prin departamentele sale specializat. Premier Service ofera servicii complete de consultanta, analiza si cercetare a pietei, apoi de implementare si promovare a proiectelor.

23 August 2012