Compania Colliers International România a câştigat mandatul de property management al portofoliului industrial de 45.000 mp deţinut de GE Capital Real Estate împreună cu Helios Phoenix.

22176-olympian_park_brasov_77864700.jpgColliers România va administra Olympian Parks, două centre industriale şi logistice în Timişoara şi Braşov, care pot găzdui companii mici, mijlocii şi mari, operatori locali sau internaţionali din domeniul distribuţiei, al producţiei uşoare sau chiriaşi care au nevoie de diverse spaţii de depozitare, cu sau fără climatizare.

Proiectul din Timişoara are o suprafaţă de 27.280 mpşi a fost livrat pe piaţa în trimestrul II al acestui an. Această locaţie are avantajul de a se afla mai aproape de vestul Europei şi poate satisface nevoile logisticienilor care operează la nivel regional. Proiectul situat în Braşov se afla la opt km vest de oraş, pe E574 şi oferă 17.880 mp de spaţii de depozitare.

Pe lângă aceste două proiecte logistice, Colliers se mai ocupă în cadrul departamentului de Property Management, lansat la începutului acestui an, de o clădire de birouri de mărime medie, dezvoltată de Allianz Ţiriac. Copmania Colliers este responsabilă de relaţia cu chiriaşii, subcontractarea serviciilor, controlul bugetului operaţional, menţinerea şi îmbunătăţirea performanţei generale a activelor, precum şi de serviciile financiare şi de raportarea către proprietar.


Sursa

23 November 2011