Valul de locuinţe executate de silit de către bănci şi scoase la licitaţie dă curaj agenţilor imobiliari. Coldwell Banker a deschis două noi unităţi în Capitală, iar oficialii companiei susţin că tranzacţiile din Capitală vor creşte cu cel puţin 10% .

16389-blocuri_07791400.jpg„În acest moment sunt îndeajuns de multe tranzacţii în piaţă pentru ca o un punct de lucru să fie profitabil. În plus, în 2011 va creşte numărul de tranzacţii rezidenţiale din Bucuresti cu minim 10%", a declarat Valentin Ilie, directorul general al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Compania a inaugurat în luna ianuarie două noi sucursale în Bucureşti, în urma unei investiţii de 600.000 de euro, iar planurile de extindere a reţelei pentru acest an prevăd deschiderea a încă 5 sucursale. Astfel, reţeaua Coldwell Banker a ajuns 15 sucursale, 11 în Bucureşti şi patru în ţară (în Arad, Braşov, Câmpulung şi Piatra Neamţs).

"Prin această extindere ne-am dorit să ne îmbunătăţim acoperirea teritorială din Bucuresti şi să creăm canalul optim de vânzare a activelor care vor intra în posesia bancilor şi instituţiilor finanţatoare", a declarat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania. Potrivit unor estimări recente ale consultanţilor Coldwell Banker, numărul caselor şi apartamentelor care vor intra în viitor în posesia băncilor şi instituţiilor finanţatoare va urca la câteva mii.

Sursa

8 February 2011