Firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, cel mai mare jucător de pe piaţa tranzacţiilor cu locuinţe, a deschis încă două agenţii imobiliare în Bucureşti, pe strada Nicolae Caranfil (zona Aviaţiei) şi pe bulevardul Mărăşeşti (în apropierea parcului Carol), ajungând astfel la 15 sucursale, dintre care 11 se află în Capitală.

16396-caseta_luminoasa_agentie_imobiliara_01.jpgInvestiţia în fiecare din cele două agenţii s-a ridicat la 60.000 de euro, planul companiei fiind de a ajunge la 20 de sucursale până la sfârşitul acestui an. "În acest moment sunt îndeajuns de multe tranzacţii în piaţă pentru ca un punct de lucru să fie profitabil. În plus, în 2011 va creşte numărul de tranzacţii rezidenţiale din Bucureşti cu minim 10%", apreciază Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker.

În afara Bucureştiului Coldwell Banker deţine agenţii imobiliare în Arad, Braşov, Câmpulung şi Piatra Neamţ. Per total, segmentul rezidenţial are o pondere de 50% la cifra de afaceri a companiei, care s-a ridicat în 2009 la 3,7 mil. euro.


Sursa

9 February 2011