Încă un client care şi-a văzut banii îngropaţi în "Vitan Platinum Towers" - complexul rezidenţial ridicat lângă gura de metrou Mihai Bravu - vorbeşte pentru EVZ despre tratamentul dispreţuitor pe care i-l aplică dezvoltatorul ansamblului: compania Platinum Vitan Towers SRL.

16126-02_vitan_towers_29b51c4e06.jpgMarţi, EVZ a scris despre acest proiect imobiliar, care, în ciuda declaraţiilor pe care conducerea companiei le-a făcut în presă, are întârzieri mai mari de doi ani şi nu este finalizat nici pe sfert.

Anca Gheorghe spune că, luna aceasta, "sărbătoreşte" patru ani de când a plătit un avans de 36.500 de euro pentru rezervarea unui apartament cu trei camere în tronsonul B al complexului. Locuinţa, al cărei preţ total era 146.000 de euro, trebuia finalizată în noiembrie 2008.

Femeia se numără printre clienţii Platinum Vitan Towers SRL care au acţionat compania în instanţă, cerând desfacearea antecontractului. Clienta afirmă că a depus "eforturi susţinute de a ajunge la o înţelegere amiabilă cu dezvoltatorul".

Legat de dreptul la replică transmis EVZ de către dezvoltator, publicat pe evz.ro, Anca Gheorghe spune: "Am citit siderată aceleaşi fraze pe care le-am tot auzit de la domnul Tănase (vicepreşedintele companiei - n.r.). Ca element de noutate, am văzut că pasează vina, aproape integral, pe finanţator: Banca Românească. Se vede clar cum domnul Tănase încearcă să se disculpe şi să arate cu degetul spre bancă. Este o legătură care pe noi, cumpărătorii, nu ne interesează. Este contractul firmei cu un terţ". În instanţă, Anca Gheorghe solicită doar restituirea sumei plătite ca avans.


Sursa

21 January 2011