City Business Center a încheiat luna aceasta lucrările de modernizare a clădirii. Acestea au presupus refacerea faţadei, a facilităţilor din interior, inclusiv cu lifturi noi dar şi reamenajarea parcării.

14420-148068-cladirile.jpgClădirea de birouri clasa A aflată în centrul capitalei dispune acum de 100 locuri de parcare pro­prii, păzite în permanenţă. Acestea pot fi suplimentate cu locuri de parcare aparţinând sectorului 3, închiriabile lunar. Chiriaşii beneficiază de asemenea de patru lifturi Schindler şi de o nouă recepţie. „O schimbare era necesară. Dorim să oferim chiriaşilor noştri cele mai bune condiţii. Dorim să ne ridicăm la nivelul pe care încercăm să-l pro­movăm în domeniul managementului proprietăţilor imobiliare. Pornind de la avantajul poziţiei în centrul Bucureştiului am căutat să dezvoltăm un brand puternic. Tocmai experienţa bogată în domeniu ne spune că pentru a fi în top trebuie să oferim în permanenţă maximum de calitate.", a declarat managerul City Business Center, Cristian Boiangiu.

Modernizarea clădirii nu a adus după sine creşterea preţului de închiriere. În condiţiile în care rata de ocupare a clădirilor de birouri a scăzut, cei care au de câştigat sunt în primul rând clienţii. Ei pot obţine un grad de calitate sporit la acelaşi preţ. „Înţelegem perioada economică prin care trece România. O companie atentă la ceea ce se întâmplă în jurul ei şi în consecinţă capabilă să se adapteze este o companie care nu doar supravieţuieşte crizei dar care şi înlesneşte revenirea la parcursul normal al lucrurilor. Credem în această filosofie de afaceri şi de aceea încercăm pe cât posibil să ajustăm preţurile la nivelul pieţei.", continuă managerul City Business Center.

Clădirea de birouri are 11 etaje şi o suprafaţă totală de 14.000 mp, avantajele principale fiind locaţia excepţională care face parte din zona Bulevardului Unirii, precum şi numeroasele locuri de parcare, fiind administrată de TNG Real Estate Management. În momentul de faţă, printre companiile găzduite de City Business Center se află Astra Asigurări, Media Gamma Publishers, Libra Bank, Unicredit Tiriac Bank, BDO Audit. Este de remarcat că TNG Real Estate Management se ocupă de administrarea mai multor clădiri de birouri, centre comerciale şi hoteluri din Bucureşti, Ploieşti, Braşov şi Constanţa.


Sursa

20 October 2010