Mai multe imobile de birouri şi servicii sunt scoase la vânzare de câteva luni, cu sau fără chiriaşi. Preţurile variază între 3 şi 5 milioane de euro, dacă suprafaţa utilă depăşeşte 1.500 mp.

foto:ziuadecluj.roPreţurile clădirilor noi de birouri practicate acum pe piaţa clujeană variază între 3 şi 5 milioane de euro, la o suprafaţă utilă de peste 1.500 mp.

Specialiştii imobiliari atrag atenţia asupra calităţii îndoielnice a unor asemenea imobile, care nu justifică întotdeauna pretenţiile proprietarilor.

 Proprietarul clădirii ridicate peste drum de Maestro Center se află în tratative avansate de vânzare, spun reprezentanţii acestuia. Imobilul cu funcţiuni mixte de locuinţe şi servicii, al cărui beneficiar este compania Akros, se află încă "la roşu", a fost scos la vânzare din 2008, iar negocierile se poartă în jurul sumei de cinci milioane de euro, fără taxa pe valoarea adăugată.

"Au fost mai mulţi cumpărători interesaţi şi am rămas în discuţii cu unul singur, care ar vrea să cumpere întreaga clădire. Discuţiile sunt în fază avansată, se verifică documentaţiile, dar actele nu sunt încă semnate. Dacă apare cineva dispus să dea mai mult, se poate negocia", a explicat Nicolae Rînziş, reprezentantul Akros.

Sursa

10 December 2009