AFI Park anunță un nou contract de închiriere, în cele mai noi clădiri ale complexului de birouri. Prin închirierea unei suprafețe de 1.800 de metri pătrați către FotoNation, AFI Park 4&5 ajunge la o rată de ocupare de 60%.

39643-afi_park.jpgAFI Europe România a semnat un nou contract de închiriere în clădirea de birouri AFI Park 4&5, cu FotoNation, o companie TESSERA, ajungând astfel la o rată de ocupare de 60%.

„Prin acest nou  parteneriat, AFI Park își consolidează poziția drept principalul hub de business din zona Centru-Vest a Bucureștiului, vizată de majoritatea companiilor multinaționale de IT&C, care găsesc în parcul de business facilitățile tehnice performante de care au nevoie. În lunile următoare, noua clădire de birouri va atinge o rată de ocupare de 100%”, subliniază reprezentanții companiei.

  • AFI Park 4&5 (32.000 metri pătrați) reprezintă ultima fază a AFI Park
  • Proiectul constă în 5 clădiri de birouri de clasă A, însumând 70.000 de metri pătrați închiriabili, adiacent centrului comercial AFI Palace Cotroceni având 82.000 mp închiriabili
  • Printre noii chiriași din AFI Park 4&5 se numără companii precum Cameron, SII Romania și Ortec Central & Eastern Europe

Chiriașii din clădirea AFI Park 4&5 beneficiază de un consum de  utilități redus cu aproximativ 40% comparativ cu necesarul pentru un birou obișnuit și include facilități precum un  proiect al rețelei electrice și HVAC realizat în concordanță cu un plan de amenajare al spațiului conceput cu un post de lucru la 7 metri pătrați, precum și o opțiune de iluminat cu LED pentru spațiul de lucru. Spațiile de birouri sunt planificate și  amenajate în funcție de cerințele specifice ale fiecărui chiriaș.

În plus, AFI Park 4&5 oferă elemente unice pentru piața de birouri prin mai multe soluții avansate de back-up, inclusiv alimentarea cu electricitate de înalt voltaj din 2 surse diferite, care asigură chiriașilor AFI Park 4&5 o activitate continuă 24/7/365.

În total, AFI Park găzduiește prestigioase companii multinaționale, precum: Electronic Arts, TELUS International Europe, compania britanică Endava România, Microchip Technology, Sparkware Technologies și Cameron România, parte a US Cameron Group.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

29 February 2016