Vrei să deschizi o afacere în Timișoara, dar nu ai reușit să găsești încă o clădire care să corespundă cerințelor tale? Poate că nu ai căutat unde trebuia. De exemplu, la Minerva Imobiliare, ți s-ar fi spus pe loc că această clădire, pe care tu o cauți, există. Este fix în centrul Timișoarei, în zona Mircea cel Bătrân. La rândul său, clădirea se află în căutarea unei persoane sau a unei companii care să o pună în valoare.

Vezi aici info despre aceasta cladire de birouri

1973 mp Suprafata desfasurata a cladirii

Practic, clădirea se pretează oricărei destinații. Imaginație să ai, pentru că spațiul îți permite să faci literlamente orice - magazin cu depozit, săli de evenimente, birouri, cursuri pentru adulți, clinică medicală și așa mai departe.

Construcția a fost finalizată în anul 2002 și renovată recent. Destinația inițială a fost de magazin de prezentare cu spații de depozitare la demisol și parter. La etajele 1 si 2 au funcționat săli de evenimente, petreceri, iar la etajul 3 au fost birouri. De altfel, așa a și fost folosită până înainte de pandemie. La închiriere completă, randamentul este de minim 8%, depinde și de specificul chiriașilor

Florina Toader, reprezentantul Minerva Imobiliare.

Proprietatea este formată din două corpuri legate între ele, cu o suprafață desfășurată de 1.973 mp, dintre care 1.648 mp utili. Amprenta la sol este de 454 mp, în timp ce terenul măsoară 1.149 mp. Imobilul este situate pe strada Eroii de la Păuliș nr. 3-5, în zona Mircea cel Bătrân, cu acces facil spre principalele zone ale orașului, la doar 5 minute cu auto de centrul Timișoarei!

Corpul principal are cinci niveluri și include un buncăr antiaerian și 12 grupuri sanitare.
Corpul secundar are două niveluri și beneficiază de 20 de locuri de parcare, un grup sanitar și o cabină de duș. Totodată, clădirea are terase la fiecare etaj, acestea însumând o suprafață de 325 mp.

4800 euro/luna Produce cladirea in acest moment din chirii

Vezi aici info despre aceasta cladire de birouri

Această clădire este ideală ca investiție, atât datorită prețului foarte mic pe mp construit (608 euro), cât mai ales randamentului bun la închiriere. În prezent, este închiriată 63% din suprafața utilă (produce deja 4.800 euro chirie lunară), ce pot fi preluați la achiziție. La închiriere completă, chiria minimă este de 8.500 euro lunar

Florina Toader, reprezentantul Minerva Imobiliare.

Printre principalele avantaje ale proprietății se numără faptul că aceasta deține avizul ISU și este eficientă termic și optimizată atât pentru folosire generală, cât și pe nivele. În plus, este o construcție solidă, în stare bună de exploatare, gata de folosire, fără a fi necesare investiții ulterioare.

„Prețul de vânzare este de 1.200.000 de euro, iar clădirea poate fi vândută fără TVA, comisionul fiind zero pentru cumpărător. De asemenea, se poate discuta și de o preluare integrală a firmei care deține clădirea”, a punctat Toader.

 1.200.000 de euro Pretul de vanzare al acestuui imobili

Minerva Imobiliare este o agenție imobiliară membră APAIR (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România) și activează pe piața din Timișoara. Agenții Minerva Imobiliare respectă Codul Etic al APAIR și al National Association of Realtors (NAR).

Minerva Imobiliare susține și promovează reprezentarea exclusivă a unei singure părți din tranzacție și vine în întâmpinarea clienților prin livrarea de servicii profesionale și soluţii imobiliare personalizate, în domeniul vânzării/ închirierii/ cumpărării de imobile, în Timișoara și împrejurimi.

3 November 2022