Centrul comercial City Mall a fost vândut către compania Star Imob Construct pentru peste 17 milioane euro, mall-ul fiind atribuit în urma negocierilor directe cu şase investori, a anunţat luni lichidatorul judiciar, Casa de Insolvenţă Transilvania.

21762-city_mall.jpg„Casa de Insolvenţă Transilvania, lichidatorul judiciar al City Mall, anunţă că, în urma negocierilor directe cu cei şase investitori care şi-au manifestat interesul pentru achiziţia City Mall, centrul comercial a fost vândut către Star Imob Construct. Valoarea de achiziţie a centrului comercial este de 17.300.000 euro plus TVA. (...) Din punctul de vedere al CITR, managementul proiectului poate fi preluat de noul investitor chiar şi înainte de finalizare plăţii, estimată a avea loc într-o lună, fără însă a avea dreptul de a face modificări până la dobândirea dreptului de proprietate", se arată în comunicatul Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR).

Plata urmează să se facă până cel târziu la finalul anului în curs. Destinaţia centrului comercial urmează a fi stabilită de către noul proprietar însă cel mai probabil aceasta nu va suferi modificări esenţiale, potrivit CITR.

Procedura de negociere directă pentru valorificarea City Mall a fost demarată începând cu luna august, prin publicarea anunţului pentru depunerea ofertelor de participare la negocierea directă. Termenul limită de depunere a ofertelor în vederea achiziţionării City Mall a fost 16 septembrie.

În prezent, City Mall are un grad de ocupare de 83% din spaţiul comercial şi contracte cu aproximativ 74 de chiriaşi.

CITEŞTE ŞI După mai multe licitaţii eşuate, City Mall, interesant pentru investitori


1 noiembrie 2011