15 Aprilie 2010
IMOPEDIA.ro în parteneriat cu Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI) aduce pentru comunitatea de afaceri imobiliare din Romania pe unul dintre cei mai faimosi formatori in domeniul imobiliar, Christian Nowotny, care va sustine un atelier de lucru in cadrul evenimentului ZIUA AGENTULUI IMOBILIAR (by IMOPEDIA) și Conferintei Nationale a Agentilor Imobiliari (by ARAI), pe 15 aprilie 2010, la Bucuresti.
 

Despre Christian Nowotny
10838-5.jpgCe poate fi mai util pentru un agent imobiliar decat sa afle de la un agent imobiliar de succes cum vinzi pe timp de criza? Oamenii implicati in afaceri imobiliare din Romania vor avea ocazia sa-l cunoasca pe Christian Nowotny, aceasta figura impunatoare a sectorului imobiliar, si sa-i asculte sfaturile pentru succesul in afaceri si in viata" spune Cristian Clenciu, Presedinte ARAI. „Participantii vor avea ocazia sa-i adreseze intrebari atat in timpul evenimentului cat si anterior, pe www.imopedia.ro."

In cei 21 de ani in sectorul imobiliar, Christian Nowotny a realizat un portofoliu de vanzari in valoare de peste 250 milioane Euro iar cifra de afaceri inregistrata in 2009 de agentia lui din Viena este de peste 1 milion Euro. Portofoliul lui vine completat si de numeroasele certificari in domeniu dintre care CIPS (Certificed international property specialist), MSc (Master of Science in real estate), mentor Buffini certificat pentru toate programele.
Fiind pozitionat foarte bine pe scara succesului in domeniul imobiliar international, Nowotny a participat in calitate de speaker la numeroase evenimente de prestigiu organizate in Germania, Austria, Grecia, Turcia, Bulgaria, Romania, USA, Dubai si Spania de catre companii de elita, precum Remax.

Interviurile acordate unor publicatii din Austria si Bulgaria ii consolideaza statutul de formator in domeniul imobiliar.

INSCRIERE
Taxa de participare la eveniment este 50 de euro si include:

• accesul la toate prezentarile incluse in program
• accesul la sesiunea sustinuta de Christian Nowotny
• masa de pranz si pauzele de cafea
• pachet de promovare online in valoare de 50 de euro oferit de IMOPEDIA.ro
• pentru 5 bilete platite va oferim unul gratuit
• pentru 7 bilete platite veti beneficia de un roll up in sala de conferinta

Inscreire Training

 

 

 

1 March 2010