Designerul Christian Lacroix a intrat în rândul vedetelor care au înţeles că, pentru a vinde o proprietate de ordinul milioanelor de euro pe timp de criză, trebuie să laşi la preţ.

foto:http://www2.pictures.gi.zimbio.comPotrivit Wall Street Journal's Private Properties, după ce a văzut că nimeni nu se înghesuie să dea două milioane de euro pe apartamentul său din Paris pe care l-a pus în vânzare încă din luna ianuarie a acestui an, celebrul creator de modă a tăiat mai bine de o treime din preţ.

Astfel, Christian Lacroix a reuşit să găsească un cumpărător serios, care a plătit 1,2 milioane de euro pentru locuinţa care are trei dormitoare şi două băi, suprafaţa totală fiind de aproape 200 mp.

Apartamentul vândut de designerul francez se află într-o clădire care datează din secolul al XVII-lea şi care este amplasată lângă muzeul Picasso.

Christian Lacroix, acum în vârstă de 58 de ani, a cumpărat acest apartament în urmă cu nouă ani, însă nu a locuit aici decât pentru puţin timp. El a preferat să stea într-un alt apartament, mai mic, situat în apropiere, pe care l-a achiziţionat în aceeaşi perioadă.

 

 

 

7 December 2009