Bucureşti, 3 martie 2011: Zilele Carierei în Imobiliare, târgul de job-uri organizat bianual de către CENTURY 21 România, a ajuns la a VI-a ediţie. Astfel, în data de 15 şi 16 martie, toţi cei care vor să îşi înceapă sau să continue o carieră în  cadrul celei mai puternice reţele din domeniul imobiliar la nivel mondial, sunt aşteptaţi în clădirea Belvedere (Str. Baba Novac 19A), la etajul 12, între orele  9.00 şi 17.00.

16811-catalin-scripcaru---century-21.jpgÎn fiecare zi a târgului, între orele 11:00-12:30, vor fi organizate prezentări ale oportunităţilor oferite celor ce aleg o carieră alături de reţeaua CENTURY 21®. Prezentările vor fi urmate de o sesiune Q&A -  în care reprezentanţii CENTURY 21 România vor răspunde la întrebările candidaţilor.

Participanţii la eveniment vor avea şansa de a fi intervievaţi pe loc de către reprezentanţii CENTURY 21 România şi vor putea interacţiona cu toţi brokerii din reţea care le vor da detalii despre activitatea pe care o desfăşoară în cadrul companiei. „Zilele Carierei în Imobiliare este un eveniment marca CENTURY 21 România pe care putem deja să-l numim tradiţional – îl organizăm de 3 ani. Ediţia din această primavară reprezintă o etapă foarte importantă pentru strategia noastră din 2011 - care se concentreză pe recrutări: până la finalul anului ne-am propus să recrutăm minim 100 noi asociaţi de vânzări.”, a declarat Cătălin Scripcaru, Preşedinte CENTURY 21 România.

Astfel, cei prezenţi la Zilele Carierei pot aplica pentru unul dintre cele 50 de posturi vacante de asociaţi de vânzări, pentru care experienţa anterioară nu este necesară.

Asociaţii de vânzări care vor fi cooptaţi în reţeaua CENTURY 21® în urma interviului vor participa la cursuri de training în vânzări şi etică profesională. Acestea vor fi urmate de seminarii şi programe de educaţie continuă, teoretică şi practică, în vederea perfecţionării abilităţilor profesionale. Sistemul de dezvoltare a carierei marca CENTURY 21® combină training-uri pentru dezvoltarea abilităţilor, planificare a business-ului, coaching şi mentoring. La nivel mondial, programul de pregătire Century 21 Real Estate LLC este unul dintre cele mai apreciate programe de training, fiind prezent în topurile de specialitate.

Târgul de job-uri CENTURY 21 România vine în completarea activităţilor de atragerea a unor noi agenţi de vânzări desfăşurate încă de la începutul lunii februarie 2011 în cadrul site-ului eJobs.ro. Până în prezent, 1700 de persoane au aplicat pentru posturile vacante din cadrul CENTURY 21 România în urma campaniei de recrutare „Schimbă-ţi viaţa” derulată de către companie pe site-ul eJobs.ro. Dintre aceştia, peste 350 au completat testul online de 50 de minute, disponibil la www.cariera-in-imobiliare.ro, prin care candidatul poate afla nivelul său de compatibilitate cu profesia de agent de vânzări în domeniul imobiliar, o modalitate de selecţie pentru interviuri unică în segmentul imobiliar. Astfel, candidatul îşi poate evalua pe loc şansele unei cariere de succes în domeniul imobiliar. Campania CENTURY 21 România de pe portalul de job-uri continuă şi în luna martie.

# # #

Despre reţeaua CENTURY 21®

Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21®. Reţeaua este alcătuită din 8.000 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 121.000 de specialişti, în 73 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Reţeaua CENTURY 21® din România cuprinde la ora actuală 6 agenţii deţinute şi operate în mod independent, în Bucureşti, ce oferă servicii imobiliare la standarde internaţionale, precum şi o divizie de cercetare şi evaluări imobiliare. Proprietăţile promovate de Reţeaua CENTURY 21® sunt disponibile pe portalul www.century21.ro. 

Pentru mai multe informaţii despre târgul de job-uri Zilele Carierei:
Cristina Calota
[email protected]
 +40 21 236.88.79 sau +40 21 CENTURY.

Pentru mai multe informaţii despre CENTURY 21 România:
Alina Popa, Senior PR Executive
[email protected]
0743 00 93 94

9 March 2011