Astăzi în Giurgiu a fost inaugurat Family Center, un centru comercial care se adresează persoanelor cu venituri mici si medii. Magazinul, deschis de Oasis Development, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de retail din România, în parteneriat cu Real4You Immobilien din Austria, dispune de o suprafaţă închiriabilă de 4.260 mp şi oferă vizitatorilor 430 de locuri de parcare.

15000-family-center-ramnicu-valcea.jpg"Family Center este un concept care se adresează familiilor cu venituri mici si medii, fiind implementat cu succes în ţări precum Austria, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia şi Croaţia, şi care are un parcurs similar şi în România. Anul acesta se vor inaugura în total 3 astfel de proiecte dezvoltate de Oasis Development, în oraşe de medie dimensiune din România", a precizat Kurt Wagner, partener în cadrul Oasis Development.

Centrul pentru care a fost necesară o investiţie de 7 milioane de euro se adreseaza atât locuitorilor din Giurgiu, cât şi celor care vin de peste graniţă. Pentru prima zi de funcţionare, se estimează că peste 20.000 de vizitatori vor trece pragul noului centru comercial.

"Brandurile care alcătuiesc mixul pentru acest centru comercial provin dintre cei mai activi şi puternici retaileri internaţionali şi locali de discount pe piaţa din România, precum Kaufland, Takko, Deichman, Carmolimp, Altex, Animax, DM Drogerie", a declarat Klaus Reisenauer, Partener în cadrul Oasis Development.

Proiectul Family Center Giurgiu este ancorat de Kaufland, a cărui construcţie a fost finalizată în martie 2010. Agentul de închiriere al proiectului a fost firma Kramer & Wagner.


11 November 2010