Sectorul 1 din Bucureşti găzduieşte românii care iau cei mai mulţi bani din chirii iar în Buzău s-au încasat, anul trecut, aproape 1 milion de euro de pe urma închirierii unei singure proprietăţi. Care au fost cele mai marii chirii din România şi unde s-au obţinut.

14442-sac-cu-euro_21691600.jpgStă în sectorul 2 din Bucureşti şi are cinci proprietăţi pe care le-a închiriat pentru 13 milioane de lei, anul trecut. Este tot ceea ce poate să dezvăluie Fiscul despre românul care face cei mai mulţi bani din închirierea de proprietăţi. Nu departe de el se situează un alt bucureştean, de această dată din sectorul 1 care s-a îmbogăţit cu aproape 10 milioane de lei, în 2009, din închirierea a cinci proprietăţi.

De altfel, în Sectorul 1 din Bucureşti locuiesc cea mai mare parte a românilor care iau cei mai mulţi bani din chirii. Toţi au mai multe proprietăţi. Totuşi, în top 10, găsim şi un buzoian care a reuşit performanţa să încaseze 3, 7 milioane de lei de pe urma închirierii unei singure proprietăţi.

Potrivit ANAF, la extragerea datelor din evidenţa fiscală, s-au avut în vedere şi persoanele fizice care au realizat venituri din cedarea folosinţei bunurilor din derularea unui număr mai mare de 5 contracte de închiriere, calificate în categoria veniturilor din activităţi independente.

Iată care au fost cele mai mari venituri din chirii încasate anul trecut de persoanele fizice din România, care au și declarat veniturile respective.


Sursa

20 October 2010