În Tokyo, a fost scos la vânzare un apartament de lux cu un singur dormitor, la preţul de aproximativ 19 milioane de euro, potrivit Daily Mail.

25665-deschidere.jpgPenthouse-ul de 412 metri pătraţi, situat la etajul 10 într-o clădire rezidenţială din districtul Minamiazabu, a fost cumpărat de nou de proprietar.

Chiar dacă locuinţa beneficia de finisaje de lux, proprietarul a avut nevoie de 18 luni pentru a-l renova după propriile preferinţe. Mobila aleasă poartă semnătura companiei Ceccotti Collezioni, nume răsunător în domeniul mobilierului, iar finisajele din lemn alese se regăsesc în întregul penthouse, din bucătărie şi dormitor, până în dressing, baie şi în terasa în stil parizian cu vedere la parcul Arisugawa. Totodată, pereţii, podelele şi uşile au fost importate din Italia.

Prin comparaţie, cel mai scump apartament scos la vânzare de curând, în New York, este situat în West 57th Street şi costă 9 milioane de dolari. La Londra, a fost cumpărat anul trecut un apartament cu suprafaţă de circa 2.322 de metri pătraţi, valorând 221 de milioane de dolari. Acesta se află în cadrul celebrului complex rezidenţial One Hyde Park, construit de Şeicul Hamad din Qatar.

 

Sursa

18 July 2012