Fondul de investitii New Europe Property Invest­ment (NEPI) va inaugura pe 1 aprilie 2011 extensia centrului comercial Promenada Mall din cadrul par­cului comercial European Retail Park Braila, centrul comercial devenind, astfel, principala destinatie de cumparaturi si divertisment din regiunea de sud-est a tarii si unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail la nivel national.

17054-114980maxim.jpgSuprafata inchiriabila dupa extindere a ajuns la 60.000 mp, gradul de inchi­riere actual fiind de peste 90%. Dezvoltarea centrului comercial include o zona dedicata de food&en­ter­tain­ment, un ci­nematograf cu 10 sali dotat cu teh­nologie 3D, un spatiu de joaca pentru copii, pista de bowling, biliard, centre de sanatate si fru­musete, precum si un patinoar per­manent in inte­riorul mallului. Mai mult, galeria comerciala extinsa va numara peste 100 de magazine, la care se vor adauga nu­meroase alte optiuni de divertisment si de petrecere a timpului liber. Centrul comercial este o com­ponenta principala a parcului comercial European Retail Park Braila, alaturi de alti trei mari operatori: Altex, Carrefour si Bricostore.

Proiectul de extindere apartine unui program vast de dezvoltare derulat de NEPI inca de la achizitia parcului, in toamna anului 2009, cand a platit 63 mil. euro dezvoltatorului BelRom. European Park Braila a fost inaugurat in luna mai 2008, avand o suprafata de 14.600 mp.

Principalii chiriasi ai mallului: Sprider, New Yorker, Deichmann, DM, Hervis, Takko, Cropptown, Reserved, Nissa, Orsay.

Zona de food&cafe: KFC, Quasi Pronti, Betty Ice, Zvon Café, Bistro, Gauffre, Domino.


Sursa

16 March 2011