Într-o perioadă în care investiţiile în domeniul imobiliar au scăzut spectaculos există şi companii care se împotrivesc acestui trend. City Business Center este una dintre puţinele clădiri de birouri care investeşte în această perioadă.

14601-148989-curajosi.jpgÎn momentul de faţă pia­ţa clădirilor de birouri este şocant diferită de cea de acum doi ani. În Bucureşti multe clădiri de birouri stau pe jumătate goale. Rata de neocupare în Zona de Nord a depaşit 36%, iar în partea de Est este de aproximativ 50%. În acelaşi timp şi chiriile au avut de suferit. Cel mai mult au scăzut chiriile birourilor din zonele de la periferie, cu acces dificil la mijloacele de transport în comun, precum Pipera, dar nici zona centrală nu a fost ocolită. Cu toate acestea, City Business Center şi-a modernizat faţada, zona de recepţie şi parcarea, investind practic în calitatea serviciilor oferite chiriaşilor. De ce acum? „Când toţi o iau spre stânga, cateodată trebuie să o iei spre dreapta. Acum este un moment bun.", ne-a împărtăşit managerul City Business Center, Cristian Boiangiu.

„Este o prima condiţie a succesului în orice tip de afacere. Când aceasta perioadă nefastă se va termina, vom fi cu siguranţă înaintea concurenţei. Să oferi mai mult când clienţii se aşteaptă la mai puţin este principala calitate a unui management performant. Faptul că viitorii clienţi vor fi mulţumiţi se va observa în următorii ani, când ne vom recupera investiţia printr-o rată maximă de ocupare." Aceasta este soluţia identificată de compania TNG Real Estate Management la provocările momentului. „Preţurile sunt supuse mersului pieţei în general şi se adaptează în consecinţă. Calitatea însă ţine de orientarea managementului către satisfacerea clienţilor şi nu trebuie să fie afectată de criză", a continuat managerul City Business Center. TNG Real Estate Management se ocupă de administrarea mai mul­tor clădiri de birouri, centre comerciale şi hoteluri din Bucureşti, Ploieşti, Braşov şi Constanţa.



Sursa

27 October 2010