CEC Bank se alatura demersului initiat de Ministerul Culturii in vederea achizitionarii sculpturii “Cumintenia Pamantului”, una dintre cele mai importante lucrari din opera lui Constantin Brancusi. In acest sens, banca ofera posibilitarea efectuarii in mod gratuit de donatii in lei,  euro si usd, in conturile deschise pe numele Ministerului Culturii.

39934-cec_bank.jpgDonatiile se pot realiza atat in numerar, in cele peste 1.000 de unitati teritoriale ale CEC Bank, cat si prin virament intrabancar si interbancar. Clientii bancii pot efectua platile in lei si prin intermediul serviciilor Internet Banking CEConline, Phone Banking TeleCEC si Mobile Banking CEC Bank.

Subscriptia publica are ca obiectiv colectarea sumei de sase milioane de euro, suma  ce se va adauga celor cinci milioane alocate de Guvernul Romaniei pentru achizitia sculpturii.

"Prin implicarea in acest proiect national, CEC Bank continua traditia de sustinere si promovare a valorilor romanesti, contribuind la efortul comun de protejare si salvare a patrimoniului cultural", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

12 April 2016