CEC Bank a acordat în această lună primul credit pentru construirea de locuinţe în cadrul Programului "Prima Casă". Valoarea împrumutului se ridică la 47.483 euro şi a fost luat pentru ridicarea unei case în comuna Ciorogârla din judeţul Ilfov, informează banca.

13883-10_building_a_house_one_brick_at_at_timej.pgCreditul "Prima noastră casă" este destinat construirii de locuinţe în cadrul programului "Prima Casă" şi se acordă în lei sau euro, pe o perioadă de cel mult 30 de ani. Beneficiarul creditului trebuie să aibă un avans minim de 5% din valoarea costului de construire a locuinţei, care acoperă diferenţa dintre valoarea din contractul de antrepriză şi finanţarea garantată.


În cadrul acestui program se încadrează locuinţele care urmează să fie construite de către beneficiari individuali, inclusiv cele care se construiesc prin programele derulate de ANL, precum şi locuinţele care urmează să se construiască prin asociaţii fără personalitate juridică, constituite de minimum şapte beneficiari.



28 September 2010